Care ar fi adevăratul motiv pentru care Lora nu mai prezintă ”Vorbește lumea”

Publicat: 15 iun. 2021, 09:41 Autor: Elena Vedete
Care ar fi adevăratul motiv pentru care Lora nu mai prezintă ”Vorbește lumea”

După ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să se retragă de la „Vorbește Lumea” pentru a avea grijă de ea și de copil, Lora a revenit în echipa PRO TV.

Simpatica artistă și Cove au format o echipă închegată dar se pare că Lora a decis că este momentul să se ocupe mai mult de ea și de ceea ce va urma, mai ales că vor începe și concertele și evenimentele.

 ”Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului „Pup-o, mă 2”. Povestea „Vorbește Lumea” merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale”, a declarat Lora.

Cove: ”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate

Însă, declarațiile făcute de Cove, aruncă în aer motivele pentru care Lora își face curat în program. ”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener. Am stat, m-am gandit şi am găsit cea mai tare gasca. Lora avea probleme mai mari: picior luxat, copil. Treburi serioase”, a spus Cove la ”Vorbește lumea”, citat de ziareonline.ro.

Timp de 5 luni, Lora a fost alături de Cove în emisiunea ”Vorbește lumea”. Cei doi au făcut o echipă extrem de apreciată, însă artista a decis că este momentul să se retragă.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 15 iun. 2021, 09:41 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×