Care este celebra dieta cu varză ținută de chef Florin Dumitrescu: ”Mă bate gândul să mă reapuc”

Publicat: 18 Feb. 2021, 13:07 Vedete

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România, însă, ca orice chef care gătește dumnezeiește, are o mică problemă: câteva kilograme în plus. 

După ce Cătălin Scărlătescu a surprins pe toată lumea cu schimbarea sa radicală de look, căci a dat jos mai bine de 30 de kilograme, din ambiție, pe urmele lui a luat-o și Florin Dumitrescu.

Pentru că și-a dorit să aibă un stil de viață mai sănătos, chef-ul a anunțat, în urmă cu ceva timp, că vrea să înceapă o dietă extrem de drastică. Însă, dieta nu o recomandă nimănui, dar la el a dat rezultate.

”Toată perioada asta de pandemie și multă muncă m-a făcut să ajung din nou la vreo 90 și ceva de kilograme. Mă bate gândul foarte serios să mă reapuc de dieta mea cu varză. Este o idee! Nu am mult, 91 de kilograme, dar văd că soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…”, a spus Florin Dumitrescu pe pagina sa de Instagram.

Care este celebra dieta cu varză ținută de chef Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia, în trecut, a slăbit zece kilograme într-o lună. Însă a subliniat că, deşi a obţinut rezultatele dorite, nu o recomandă nimănui.

Dieta i-a fost recomandată de un prieten. Aceasta presupune consumarea, alternativ, a doar trei alimente. În primele trei zile doar varză crudă, următoarele trei zile doar orez fiert. Iar în celelalte trei zile piept de pui la grătar. Apoi, în a zecea zi, chef-ul de la Antena 1 a mâncat legume la grătar sau proaspete şi astfel, în doar o lună, a reuşit să dea jos zece kilograme.

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit. La mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos. Am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui“, a subliniat Florin Dumitrescu, scrie Adevarul.

Chef Florin Dumitrescu, un bărbat împlinit

Florin Dumitrescu se poate declara un bărbat fericit și împlinit. Are o familie frumoasă, o carieră de invidiat, și este adorat de soția sa. Florin Dumitrescu  a cunoscut-o pe Cristina, soția sa, când avea 23 de ani.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant. Ne-am cunoscut așa cum suntem noi. Ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația. Dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă”, a declarat chef Florin Dumitrescu, pentru Viva.

Florin Dumitrescu a mai dezvăluit și faptul că o bună perioadă de timp, el și actuala parteneră de viață nici măcar nu s-au văzut. Însă au vorbit foarte mult prin intermediul rețelelor de socializare, unde au ajuns să se cunoască extrem de bine.

„Așa că ea era pentru mine «Fructul Interzis» și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon”, a mai dezvăluit Florin Dumitrescu.

 

Sursa foto: Arhiva Ciao

 

 

Publicat: 18 Feb. 2021, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă