Capitala nu scapă de vremea rea! Meteorogii au emis prognoză specială pentru București

Publicat: 09 iun. 2021, 15:49 Autor: Elena Arhiva
Capitala nu scapă de vremea rea! Meteorogii au emis prognoză specială pentru București

Meteorologii au emis o avertizare meteo de vreme rea în Capitală, valabilă de astăzi începând cu ora 12 și până vineri, la ora 23.00. Potrivit Aministrației Naționale de Meteorologie, în București vor fi ploi torențiale, descărcări electrice și vânt puternic. 

Îndeosebi în cursul după-amiezelor de miercuri, joi și vineri (09, 10 și 11 iunie) vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 5…15 l/mp și izolat posibil peste 20…25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi de 26…27 de grade, iar cele minime de 13…16 grade.
Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

22 de județe sub cod galben de vreme rea

Pe parcursul zilei de miercuri (9 iunie) în Oltenia, vestul și nordul Munteniei, Dobrogea, local în Transilvania, precum și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și grindină.
În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40 l/mp.

Publicat: 09 iun. 2021, 15:49 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă