Capitala, lovită de urgia naturii! Ce ne aşteaptă în orele următoare

Publicat: 24 Jun. 2020, 11:26 Arhiva
Capitala, lovită de urgia naturii! Ce ne aşteaptă în orele următoare

Capitala este, ca şi întrega ţară, sub furia naturii! Meteorologii au emis o prognoza specială în București. Potrivit ANM, în Cpiatală vor fi ploi torențiale, vânt, vijelii și grindină până joi dimineața.

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU INTERVALUL 24.06.2020 ORA 10:00 – 25.06.2020 ORA 23:00

ZONA MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta miercuri (24 iunie), cu o probabilitate mai mare în orele serii și la începutul nopții, iar joi (25 iunie) începând din orele amiezii, prin perioade cu averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină. În tot intervalul de prognoză se vor acumula cantități importante de apă, iar pentru secvențe scurte de timp se  vor depăși 15…25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi de 27…29 de grade, iar cele minime de 15 și 18 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza zilnic prezentele informații meteorologice, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

Furtuna a făcut ravagii în Bucureşti săptămâna trecută

O furtună puternică adusă de un cod portocaliu de vreme rea s-a abătut peste București, în seara zilei de duminică. Apele au inundat numeroase pasaje, intersecții și bulevarde importante. Vijelia a lovit cu aceeași forță și localitățile aflate în partea de nord a zonei metropolitane.

În Nordul Capitalei DN1 a fost inundat pe porţiune care trece pe sub pasajul Băneasa. Iar pe Bulevardul Siseşti apa a inundat carosabilul, trotuarul şi a intrat în curţile şi subsolurile oamenilor. Mai mulţi locatari au făcut baraje din saci de nisip să mai atenueze efectul inundaţiilor.

Un nou COD PORTOCALIU de vreme rea

Nu scăpăm de ploi, în ciuda faptului că inundaţiile au făcut pagube însemnate şi au luat şi vieţi omeneşti. Meteorogii au emis un nou cod portocaliu de vreme rea, avertizare ce cuprinde aproape toată ţara!

Publicat: 24 Jun. 2020, 11:26 Arhiva
Pe aceeași temă