Cântăreața Silvana Rîciu a născut a treia oară! ”Astăzi plâng de fericire!”

Publicat: 24 Sep. 2020, 17:27 Vedete
Cântăreața Silvana Rîciu a născut a treia oară! ”Astăzi plâng de fericire!”

Fericire mare în familia cuplului de artiști Silvana Rîciu – Nicușor Ioniță! Cântăreața de muzică populară a devenit astăzi mămică pentru a treia oară, iar fericitul tătic a prezentat-o lumii întregi pe fiica lor. 

La 39 de ani, Silvana Rîciu i-a dăruit o fetiță superbă soțului ei, Nicușor Ioniță, care este cu patru ani mai mic decât ea. Îndrăgitul artist de muzică populară a fost cel care a făcut publică vestea mult așteptată. El a urcat pe Facebook și Instagram o fotografie realizată în sala de nașteri, la scurt timp după ce micuța Anastasia Maria a venit pe lume și i-a fost arătată mamei sale.

“Astăzi, plâng de fericire! Dumnezeu ne-a oferit o minune! Bine ai venit pe lume, Anastasia Maria” este mesajul scris de soțul Rilvanei Rîciu pe rețelele de socializare.

Surse din anturajul vedetei au declarat în exclusivitate pentru CIAO.RO că atât mama, cât și fetița, sunt sănătoase, iar emoțiile au fost destul de mari.

Doamna Silvana a venit la noi la spitalul Pantelimon foarte speriata de momentul nasterii prin cezariana, însa cezariană ii era recomandat sa faca. Ea traise niste experiente in trecut, la celelalte operatii pe care le facuse, care au marcat-o profund, cu atacuri de panica severe etc.
Nasa de cununie a cuplului lor, dna doctor Daniela Roșu , le-a recomandat insa o doamna doctor foarte buna (dr. Irina Pacu) la noi la Pantelimon si asa a ajuns doamna Silvana aici la spital.
Dna dr. Irina Pacu a ales o echipa foarte buna cu care a intrat in operatie si au fost foarte rabdatori cu toții si evident buni profesionisti, asa incat nu a fost nici o problema in timpul operatiei, dna Silvana nu a facut nici atac de panica si totul a decurs perfect.

Când ai un doctor bun si totodata o echipa buna in spate, nimic rău nu se poate întâmpla.
Mămicii i se administreaza, acum dupa operatie, prin cateter un amestec de solutii cu efect anestezic ca sa ii potoleasca durerile postoperatorii si se simte bine.

A fost foarte emotionata cand si-a vazut fetița. Emoționat a fost și tatăl care s-a plimbat nelinistit prin fața spitalului cateva ore bune, pana cand a aflat ca sotia lui si fata sunt bine. A fost vazut plangand de bucurie si emotie cand a primit poze cu fetita lui mult asteptata. In spital nu are voie nimeni sa intre din cauza regulilor stricte impuse de pandemie.
Fetița s-a nascut măricică, are 3,650 kg si este sanatoasa”.

Fanii cântăreței i-au trimis, de asemenea, zeci de mesaje cu felicitări.

“Nicu junior… seamană foarte mult cu tine. Chiar aveți o minune! Doamne ajută să vă fie bine!!!”, “Mămico… să fiți sănătoase și Doamne ajută la toată familia frumoasă… mă bucur pentru voi… copii sunt viitor și speranța vieții… Bravo, părinți frumoși!”, “Felicitări! Să crești mare și sănătoasă, Anastasia Maria, minune mică”, “Felicitări, să fiți binecuvântați, să vă bucurați de bebeluș”, “Sănătate multă, oameni frumoși, să vă trăiască copiii și minunea care a venit pe lume!”, sunt cinci dintre mesajele strânse de postarea fericitului tătic.

Publicat: 24 Sep. 2020, 17:27 Vedete
Pe aceeași temă