Când se căsătorește Smiley? Declarația emoționantă a mamei sale

Publicat: 14 Dec. 2019, 12:46 Vedete

Smiley este unul dintre cel mai apreciați artiști din România! Cântărețul a fost mereu discret în ceea ce privește viața personală și și-a dorit întotdeauna să apară în fața publicului său cu realizările pe care le are în plan profesional.

Smiley a fost recent împreună cu familia sa la un eveniment la care fratele său a fost desemnat managerul anului pentru performanțele sale de la HaHaHa Production.

La eveniment nu a venit și Gina Pistol, iubita lui. Însă în show-urule live de la Vocea României, Horia Brenciu l-a provocat de mai multe ori să vorbească despre nunta care ar urma să aibă loc curând. Numai că, Smiley a ținut să precizeze că momentan nu are în minte o căsătorie.

Prezentă alături de fiii ei la eveniment, mama celor doi, Ioana Maria a spus că trăiește un moment de fericire maximă și că se bucură de performanța mezinului său.

Ce spune mama lui Smiley

„Faptul că ei lucrează împreună și că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos, mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie onești, să iubească oamenii și să pună pasiune și iubire în profesia lor, că să fie fericiți și împliniți. M-am bucurat nespus să-l văd și pe Filip pe scenă unde în 99% din cazuri este biroul lui Andrei”, a spus plină de emoție mama lui Filip și a lui Smiley.

Și artistul a avut numai cuvinte de laudă la adresa fratelui mai mic, care face o treabă bună în compania sa și de care spune Smiley avea mare nevoie.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a declarat Smiley.

 

Publicat: 14 Dec. 2019, 12:46 Vedete
Pe aceeași temă