Incepe Ultimul Trib de pe Antena 1! Emisiunea care vrea sa distruga Exatlonul! Antena 1 va difuza emisiunea fix in zilele si la orele Exatlonului! E razboi!

Publicat: 07 Sep. 2018, 18:09 News 3

Antena 1 va difuza Ultimul Trib chiar in zilele cu Exatlon si chiar la aceleasi ore. Cine crezi ca va castiga lupta dintre cele doua emisiuni?

Cand incepe Ultimul Trib la Antena 1! Din 13 septembrie in fiecare joi si vineri. Dupa ce turcii de la Kanal D au furat startul si au inceput foarte modest toamna inca din August cu cateva editii ratate de Exatlon, acum Antena 1 urmeaza sa dea drumul emisiunii lor vedeta din aceasta toamna.

Kanal D a inceput inca de acum 2 saptamani Exatlonul si deja toata lumea si-a dat seama ca emisiunea nu va mai avea succesul de anul trecut si asta in timp ce Pro Tv dadea reluari iar Antena 1 filme. Data de debut a Ultimului Trib s-a stabilit.

Ultimul trib incepe pe 13 septembrie de la ora 20:00 si va fi difuzat in fiecare saptamana joia si vinerea de la ora 20:00. Asa cum era de astepta fix in aceste zile are si Kanal D Exatlonu, chiar de la aceleasi ore.

Initial Antena 1 trebuia sa inceapa show-ul pe data de 6 septembrie dar printr-o strategie de management diabolic de inspirat i-au lasat pe turcii din halele Romexpo sa inceapa ei Exatlonul si sa vada ce audiente fac si in ce zile ar fi mai potrivit pentru ei sa puna emisiunea Ultimul Trib. Motivul inaintat public a fost altul: ca emisiunea Antenei 1 este atat de buna incat s-a filmat atat de mult brut si mai dureaza pana reusesc sa monteze primele editii.

Continuarea articolului »

Publicat: 07 Sep. 2018, 18:09 News 3
Pe aceeași temă