BOMBA! Romanii au Talent incepe mult mai devreme, iar Andi Moisescu a dat un „golden-buzzer” pentru un act ireal!

Publicat: 25 ian. 2019, 15:12 Autor: D. C. News 3
BOMBA! Romanii au Talent incepe mult mai devreme, iar Andi Moisescu a dat un golden-buzzer pentru un act ireal!

Sezonul 9 al Romanii au Talent este din spusele membrilor juriului unul dintre cele mai tari pe care le-a avut emisiunea pana acum.

Cand incepe Romanii au Talent sezonul 9? Pro TV a anuntat ca anul acesta cea mai urmarita emisiune TV din Romania va incepe mai devreme inca de pe data de 8 Februarie. La pupitrul juratilor se alatura Mihai Petre, care a mai ocupat acest loc in urma cu cativa ani.

Show-ul care a depasit toate recordurile in materie de audiente va avea prima editie Vineri pe 8 Februarie la ora clasica, 20:30. Surpriza acestui sezon pe langa faptul ca emisiunea incepe mai devreme este si faptul ca in juriu va fi inclus si un nou membru, Mihai Petre in locul Mihaelei Radulescu.

Gazdele emisiunii vor fi aceiași Smiley și Pavel Batroș, iar componența juriului se modifică față de sezonul trecut. Mihai Petre revine la Românii au talent, după ce acesta a mai jurizat în trecut emisiunea.

Cand incepe Romanii au Talent sezonul 9

Andi Moisescu deja a dezvaluit o parte dintre surprizele noului sezon de Romanii au Talent: „Cred că ne așteaptă cel mai spectaculos sezon din istoria emisiunii, în ceea ce privește talentele. Concentrația de momente excepționale a depășit așteptările mele. Sunt două acte artistice care în continuare îmi par ireale, deși le-am revăzut de câteva ori cu multă atenție. Unul dintre ele a primit de la mine butonul auriu. Este indiscutabil cel mai neașteptat golden-buzzer dintre toate cele pe care le-am dat în emisiune până acum.”

„Veți avea parte de foarte multe surprize în acest sezon la Românii au talent, surprize care vor veni atât de la concurenți, cât și din interacțiunile dintre noi, jurații. Din 8 februarie, fiecare vineri seară va fi încărcată cu bucurie și cu emoție, iar acestea vor veni din momentele incredibile prezentate pe scenă, pentru că #9suprem este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sezon de până acum al show-ului”, a declarat si Mihai Petre despre revenirea in juriul Romanii au Talent in sezonul 9.

Publicat: 25 ian. 2019, 15:12 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă