Cabral și Andreea Ibacka dorm separat! Ce a dus la despărțirea din patul conjugal: „Dar nici așa nu s-a putut”

Publicat: 21 mart. 2023, 15:39 Autor: Camelia Vedete

Cabral și Andreea Ibacka au decis să doarmă separat! Se pare că cei doi copii i-au făcut să se despartă din patul conjugal.

Andreea Ibacka și-a anunțat fanii din mediul online că ea și soțul ei, Cabral, nu mai pot să doarmă împreună. Asta pentru că cei doi copii doresc să doarmă fiecare cu alt părinte. Namiko dorește să doarmă cu tata și Tiago cu mama, asta pentru că încă este alăptat la cerere.

„Pozele acestea sunt făcute acasă, în camera mea preferată. I-aș spune camera lui Namiko Ibacka, fiindcă așa ne-a fost vorba. Cu mobilă făcută pe comandă, în culori pastel și cu accente copilărești. Dar cum ea și-a exprimat opțiunea să doarmă cu soțul (al meu, nu al ei) „până la 20 de ani’… impropriu spus că e camera lui Namiko. Apoi a venit la noi Tiago Ibacka, cu tot cu viză de flotant, și am mai adăugat în decor această căsuță din copac, dar fără copac (momentan loc de joacă). Să doarmă amândoi aici pentru câțiva ani, ne-am zis.

Cabral și Andreea Ibacka dorm separat

Dar nici așa nu s-a putut, fiindcă piciul e încă fanul meu numărul unu și se trezește noaptea pentru lăptic (cam des). Cert e că de vreo câțiva ani la noi acasă nu se mai știe a cui e camera sau cine e coleg de cameră cu cine. De fapt, nici nu ne trezim de fiecare dată în formula sau încăperea în care am adormit. Optimistă, totuși, eu mă pregătesc pentru mai multă disciplină în acest sens. Așa că tocmai am mai comandat o saltea de pat pentru mansarda căsuței și acum lucrez cu toată familia pentru aceste permutări. Planul ar fi cam așa:

– Namiko la etaj, în camera ei, acum a lor (wannabe);

– Tiago în patul de jos, în camera lor;

– Eu înapoi în matrimonial, după ani;

– Soțul de-a stânga mea (când e închis la festival, știți ce zic).

„Dar nici așa nu s-a putut”

Și, totuși, tare îmi e că cele „n’ luate câte „k’ variante vor ieși altfel decât în visurile mele și până la urmă ajung chiar eu aici sus la cucurigu. Și atunci mă bate un gând să anulez comanda de saltea.

Voi ce ziceți, dragi părinți, socoteala de acasă se potrivește cu cea din târg în situația dată?”, a scris Andreea Ibacka, pe pagina sa de Facebook.

Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 12 ani. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2011, iar evenimentul a fost cât se poate de spectaculos. Namiko și Tiago sunt dovada iubirii lor, iar acum actrița se declară o femeie împlinită.

Cabral a fost găsit plin de sânge în baie, după ce s-a înjunghiat!

Cabral Ibacka a fost găsit plin de sânge în baie chiar de soția lui, Andreea Ibacka. Se pare că, prezentatorul TV s-a înjunghiat singur.

Cabral Ibacka a fost dus de urgență la spitalul Floreasca. Vedeta PRO TV s-ar fi înjunghiat singur cu un cuțit în timp ce tîia niște cartoane, în curte. Cabral a povestit toată întâmplarea pe blogul personal.

”Ajung la spital, la Floreasca. Dau s-o iau pe ușile din spate – le știu prea bine, am coborât pe-acolo din salvare de prea multe ori.”, își începe Cabral povestea.

”Stai s-o iau de la început… mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt.”, povestește Cabral pe blogul personal. 

Citește tot articolul AICI.

Publicat: 21 mart. 2023, 15:39 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă