Cabral a fost găsit plin de sânge în baie, după ce s-a înjunghiat! A fost dus de urgență la spital

Publicat: 21 oct. 2022, 11:22 Autor: Camelia Vedete

Cabral a fost găsit plin de sânge în baie, după ce s-a înjunghiat! Cabral Ibacka a fost găsit plin de sânge în baie chiar de soția lui, Andreea Ibacka. Se pare că, prezentatorul TV s-a înjunghiat singur.

Cabral Ibacka a fost dus de urgență la spitalul Floreasca. Vedeta PRO TV s-ar fi înjunghiat singur cu un cuțit în timp ce tîia niște cartoane, în curte. Cabral a povestit toată întâmplarea pe blogul personal.

”Ajung la spital, la Floreasca. Dau s-o iau pe ușile din spate – le știu prea bine, am coborât pe-acolo din salvare de prea multe ori.”, își începe Cabral povestea.

Cabral a fost găsit plin de sânge în baie, după ce s-a înjunghiat

”Stai s-o iau de la început… mi-am luat cuțit nou. Nu mare, nu mic, din ăla de survaivăr. Oțel adevărat, formă ergonomică, ascuțit laser. Perfecțiune! Zic să-l testez. Ies în curte, pun ochii pe niște cartoane mai agresive, scot cuțitu’. Tai trei cartoane, mă strigă Namiko din casă, ridic privirea, atenția se duce dracu’, mușchii mei oțeliți o iau razna și-mi înfig adânc cuțitul în laterala piciorului, în dreptul genunchiului. Până la capăt.”, povestește Cabral pe blogul personal.

Cabral a cerut imediat ajutorul soției, crezând că rana este superficială și se poate trata singur acasă.

”Dacă nu vrei să plătești singură ratele, adă, te rog… iod, tifon și ceva bandaj elastic. Vine nefasta, mă găsește șiroind de sânge în baie, dă fuga și se întoarce cu toate cele. – Ce-ai făcut? – M-am cuțitat singur.”, mai spue el.

Medicii au crezut că Andreea Ibacka i-a provocat rana

”– Ce-ați pățit?
– Plagă prin înjunghiere, cam 2cm, până la os. Cu cuțit.

Prima întrebare a omului:

– Nevasta v-a înjunghiat, sau cum?

Mă blochez. Măi, nene, știți voi ceva ce nu știu eu?!

– Nu, dom’le, singur.
– Sigur?

Îl asigur că da, mă pune să mă întind pe pat și-mi spune că vine imediat doctorul.
Vine doctorul.

– Ce avem aici?
– O plagă prin înjunghiere dom’ doctor. Pacientul spune că e accident casnic.

Se uită la mine.
– Ooo, domnu’ Cabral!
– Bună seara! Da’ cum s-a întâmplat?
– Păi…
– Stați, nu-mi spuneți… v-a tăiat nevasta!”, a povestit Cabral potrivit aceleiași surse menționate anterior.

Cum arată Inoke, fiica cea mare a lui Cabral! Tânăra a împlinit 20 de ani

Inoke este rodul iubirii dintre prezentatorul TV și fosta lui soție, Luana Ibacka, și a moștenit tot ce era mai frumos de la ambii părinți.

Ajunsă la vârsta maturității, Inoke se mândrește cu o frumusețe de-a dreptul răpitoare și a început deja să facă și primii pași în viața ei de adult. Pe 29 septembrie, Inoke a lăsat anii adolescenței în urmă, schimbând prefixul, și a aniversat împlinirea celor 20 de ani.

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur.”, a povestit Cabral, tatăl ei, într-un interviu recent pentru Libertatea. Vezi imaginile aici.

Publicat: 21 oct. 2022, 11:22 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă