Bursucu ii ia locul lui Giani Kirita la „Vulturii de noapte”

Publicat: 15 oct. 2018, 16:29 Autor: Simona Vedete

Fostul coregraf Adrian Critea, cunoscut de toata Romania sub numele de Bursucu, este noul prezentator al show-ului "Vulturii de noapte", difuzat de Kanal D.

Astfel, acesta va fi noul coleg al lui Victor Slav si Catalin Cazacu, in cadrul show-ului. Paginademedia.ro a mentionat ca aceasta decizie a fost luata deoarece Giani Kirita va pleca in Republcia Dominicana in calitate de antrenor la Exatlon.

„Eu nu iti voi lua locul in emisiune, pentru ca unul este Giani Kirita. Stiu cat de mult ti-ai dorit sa te reintorci in Republica Dominicana, la Exatlon, si iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa fiu aici, cat timp tu vei fi plecat acolo”, au fost cuvintele adresate de Bursucu lui Giani Kirita.

Alaturi de Giani Kirita va mai concura si Ionut Jaguarul, fost concurent in primul sezon. Giani va concura pentru Faimosi, iar Ionut pentru razboinici.

Bursucu ii ia locul lui Giani Kirita la „Vulturii de noapte”

Bursucu ii ia locul lui Giani Kirita la

„Ce facem noi în al doilea sezon? În primul rând avem nişte planuri măreţe pe care nu o să vi le dezvăluim”, a spus Giani Kirita despre plecarea lui la Exatlon, în cadrul emisiunii de la Kanal D.

„Nu ştim cum se vor schimbă lucrurile, dar eu am emoţii pentru că nu ştiu ce fel de oameni sunt acolo, ce fel de caractere. Sunt pregătit să îmi iau notiţe. Lăsaţi-mă să ajung acolo, daţi-mi sarcini şi apoi putem să vorbim”, a mai spus el.

Potrivit Kanal D, Giani Kirita are deja nemultumiri legate de concurentii care se afla deja in Republica Dominicana. Giani Kiriță a văzut câteva imagini din Republica Dominicană în care Diana Sentes i-a mutat salteaua unui coleg de echipa. La vederea acestor imagini, fostul fotbalist a luat foc, potrivit KanalD.

Publicat: 15 oct. 2018, 16:29 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă