Burning Man 2018, cel mai tare festival din lume! Imaginile astea te vor da pe spate! E in mijlocul desertului, dar e demential!

Publicat: 03 Sep. 2018, 17:50 Life

Fotografiile din galeria foto vorbesc de la sine. E unul dintre cele mai spectaculoase evenimente din cate ai vazut vreodata!

Burning Man este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de muzica electronica din lume si din punct de vedere al creativitatii decorurilor poate fi considerat de departe numarul 1. In fiecare an in perioada 26 August – 3 Septembrie in desertul Black Rock din Nevada se formeaza orasul Black Rock City unde zeci de mii de oameni locuiesc si traiesc pentru cateva zile.

Cea mai apropiata localitate este la 160 de kilometri iar in mijlocul desertului, creativitatea este lasata libera la fel ca si inhibitiile care sunt aruncate deoparte. Evenimentul are deja o istorie de 32 de ani si a inceput inca din 1986 in San Francisco. Apogeul este in noaptea in care o statuie uriasa este aprinsa si lasata sa arfa si sa lumineze intregul desert.

La Burning Man nu doar muzica este importanta ci si arta. Aici mii de artisti isi expun liber operele noncomformiste care in fiecare an au o tematica propusa de catre organizatori. In medie 70.000 de mii de oameni participa anual la acest eveniment. Pe toata durata evenimentului ei locuiesc in mijlocul desertului si in majoritatea timpului poarta masti impotriva prafului.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Sep. 2018, 17:50 Life
Pe aceeași temă