Brigitte Pastramă, apariție neobișnuită! Cum s-a îmbrăcat pentru o vizită pe șantier

Publicat: 06 oct. 2021, 11:22 Autor: Maria Apostol Vedete

Brigitte Pastramă, apariție neobișnuită! Spre deosebire de alte ocazii în care nu ținea de cont de împrejurări și ”defila” cu ținute sexy de mii de euro, bruneta a fost surprinsă, recent, făcând o excepție. 

Brigitte Pastramă și-a încercat norocul în imobiliare, apoi cu o șaormerie. Dar business-ul care a funcționat „ceas”, este însă cel cu un loc de joacă pentru copii. Acesta este, cel mai probabil, și motivul pentru care fosta doamnă Năstase a decis să investească și mai mult în afacere și să îi dea „o față nouă”.

Brigitte Pastramă, apariție ”neobișnuită”

Recent a făcut o vizită pe șantierul de lucru și, spre surprinderea tuturor, efortul acordat modului în care s-a îmbrăcat a fost aproape zero!

Bruneta și-a tras rapid pe ea o pereche de pantaloni de trening negri și un tricou de aceeași culoare. În picioare și-a pus o pereche de încălțări comode și a fost gata de treabă. Ce-i drept, de această dată, nu a fost foarte activă și a preferat să dea indicații.

Cel care a dus, la propriu, greul a fost Florin Pastramă. De nevoie sau de „frica” posibilelor reacții ale soției, Florin a pus osul la treabă și a cărat, fără să comenteze, sac după sac.

De ce a făcut Brigitte pușcărie

Brigitte Sfăt a devenit celebră după ce s-a căsătorit cu fostul tenismen, Ilie Năstase. Însă, dincolo de de asta, Brigitte ascunde o mare dramă, trăită atunci când era foarte tânără.

În 2000, când avea 23 de ani, s-a căsătorit cu omul de afaceri Octavian Sfăt, dar povestea de iubire dinre cei doi s-a încheiat tragic. În 2002, acesta s-a stins din viață, în urma unui atac de cord.

Problemele nu au întârziat să apară după ce a rămas văduvă. Un an mai târziu, în 2003, Brigitte Sfăt a fost arestată. Ea a fost acuzată că a fost complice la lipsirea de libertate și la tâlhărirea unui manager de club. Aflată după gratii, ea le-a devenit profesoară celorlalte deţinute, cărora le-a câştigat simpatia. Mai exact, ținea cursuri de aerobic în fiecare dimineaţă. La acea vreme, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de “Top Model România” şi “Top Model of the World”.

 

Publicat: 06 oct. 2021, 11:22 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×