BREAKING NEWS! Tânărul din Ploiești care s-a filmat în timp ce-și tortura iubita a fost condamnat la 9 ani de închisoare!

Publicat: 30 Dec. 2019, 18:07 News

Judecătoria Ploiești l-a condamnat astăzi pe Robert Gabriel Berechet, tânărul de 20 de ani care s-a filmat la sfârșitul anului trecut în timp ce-și tortura iubita!

Imaginile de o violenţă extremă, care au revoltat opinia publică, au fost publicate pe Facebook chiar de către agresor. Robert Gabriel Berechet și-a filmat iubita adolescentă în timp ce o tortura și zăcea plină de sânge într-o cadă. Individul a surprins inclusiv momentul în care i-a spart un pahar în cap.

Incidentul a avut loc la sfârșitul anului trecut, iar după un an de proces, iată că judecătorii ploieșteni au decis astăzi condamnarea lui la 9 ani, 5 luni şi 10 zile închisoare! Magistrații l-au găsit vinovat pentru lovire și alte violențe, lipsire de libertatea, viol, dar și violarea vieții private.

Victima și agresorul locuiau împreună

Robert gabriel Berechet și iubita lui locuiau împreună de câteva luni într-o garsonieră situată în cartierul Vest din Ploieşti.

Fata, care abia a împlinise 18 ani, este de fel din judeţul Buzău. Cei care îi cunosc spuneau despre ei că ar fi consumatori de droguri, iar bărbatul îşi obligă partenera să înteţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi contra cost.

 

 

Publicat: 30 Dec. 2019, 18:07 News
Pe aceeași temă