Madonna si-a etalat trupul la 60 de ani. Imaginea e dezolanta FOTO

Publicat: 30 aug. 2018, 15:11 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Asumare și acceptare la 60 de ani.

Madonna nu s-a ferit vreodată de asumare. Fie că a șocat, fie că a scandalizat, fie că, pur și simplu, a mai dat un motiv de bârfă, Madonna este THE STAR, fără doar și poate. Din acest capitol face parte și cel mai recent post interesant pe care l-a făcut diva de 60 de ani.

Madonna si-a etalat trupul la 60 de ani

De data asta o vedem pe Madonna în toată splendoarea ei în lenjerie intimă cu perfectele imperfectiuni în prim plan pozând într-o oglindă… afumată. ACUM, trebuie să recunoaștem că nici Madonna nu mai este ce era odată, dar nu putem să ne plângem… Se vede că artista nu și-a uitat obiceiurile sănătoase și că încă trage tare la sală.

Această postare vine parcă în continuarea discuțiilor care au început încă de săptămâna trecută. Madonna se află în mijlocul unor ape tulburi după tributul pe care a încercat să-l facă în memoria Arethei Franklin la MTV VMA. Deși părea că o să țină un discurs emoționant despre legenda muzicii soul, momentul s-a transformat într-o poveste despre ea și cariera ei.

Discurs deloc pe placul celor care au fost martorii momentului. Pentru a clarifica puțin situația, Madonna a revenit asupra momentului cu un drept la replică în care a explicat că nu a avut intenția vreodată să-i aducă un omagiu Arethei Franklin.

Publicat: 30 aug. 2018, 15:11 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă