Antena 1 si PRO TV se bat pe Bianca Dragusanu! Ce negocieri aprige se poarta pentru ea

Publicat: 30 aug. 2018, 14:44 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

De cand a fost data afara de la Kanal D, blonda este curtata de doua mari televiziuni de la noi.

Antena 1 si PRO TV se bat pe Bianca Dragusanu! Cei doi magnati de pe piata tv din Romania o vor in echipa lor. In prezent, vedeta negociaza cu ambele posturi tv pentru a alege cel mai bun contract pentru ea. Informatiile au fost publicate in exclusivitate de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Potrivit sursei citate, PRO TV ii ofera blondei un contract temporar. Este vorba de o emisiune sezoniera, dar aceasta oferta nu a incantat-o pe blonda. Trustul Intact i-a oferit o emisiune la Antena Stars, postul la care lucreaza si Gabi Cristea. Aceasta din urma a fost eliminata de la Kanal D chiar de Bianca Dragusanu.

Antena 1 si PRO TV se bat pe Bianca Dragusanu!

Antena 1 si PRO TV se bat pe Bianca Dragusanu! Ce negocieri aprige se poarta pentru eaDin câte se pare, niciuna dintre televiziuni nu a avut câștig de cauză până acum. Ofertele primite nu au fost pe placul fostei vedete de la Kanal D. Prietena Biancai Dragusanu a marturisit pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, ca blonda vrea o oferta mai buna.

Antena 1 si PRO TV se bat pe Bianca Dragusanu! Ce negocieri aprige se poarta pentru eaNu vrea sa repete greselile facute in trecut, tot la televiziune. Cum era de asteptat, Antena Stars are mult mai multe sanse sa semneze cu Bianca Dragusanu. Daca acest lucru se intampla, cele doua rivale se vor intalni pe holurile Antena Stars. Ramane de vazut daca Gabi Cristea se va implica sau nu, din dorinta de a nu o vedea pe blonda in televiziune.

Gabi Cristea, 'teapa' de 400.000 de euro! De ce nu isi va recupera banii de la Marcel ToaderSi, daca accepta sa lucreze la Antena Stars, Bianca Dragusanu va fi in vecinatatea turcilor de la Kanal D. Cele doua posturi tv au sediul in Romexpo, impartind aceeasi cladire. Ceea ce inseamna ca blondina are sanse mari sa dea nas in nas cu fostii ei sefi. Dupa plecarea de la Te vreau langa mine, Bianca Dragusanu a marturisit ca primea suma de 12.000 de euro pe luna de la turci.

Publicat: 30 aug. 2018, 14:44 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă