”Bozo”-amorezatul s-a transformat într-o ”lipitoare”! Nu și-a mai putut lua mâinile de pe o creață mulată

Publicat: 19 Oct. 2020, 21:29 Vedete

Văzând fotografiile recente cu Bozo, interesantul fiu al Rovanei Plumb, ne aducem aminte de un alt episod desfășurat undeva la începutul primăverii…

La vremea respectivă, Răzvan atenta la viața frumoasei sale iubite, în văzul lumii, în plină zi. Tânărul aproape că și-a lăsat iubita fără suflare în timpul unui sărut vecin cu orgasmul!

Sigur… vorbim despre dovezi de dragoste, în niciun caz despre ceva serios.

Iată că zilele acestea, episodul pasional s-a repetat. În fotografiile obținute de paparazzi CIAO.RO îl vedem pe Răzvan „Bozo” antamant amoros cu iubita creață. Nu, nu… Nu fusta este creață, părul este creț. Să lăsăm muzica deoparte, deși poate foarte ușor să se antureze cu povestea noastră.

Spre deosebire de episodul din primăvara, acum Bozo o „lingușește” pe domnișoară la lăsatul serii. Cei doi amorezi stau de vorbă preț de câteva minute în fața unei farmacii, pentru ca mai apoi să facă ceva pași mai încolo, spre o bancă. „Bozo” și „Creața” se țin de mână ca doi adolescenți aflați la primele întâlniri, își mai dau câte un sărut, mai împart câte o îmbrățișare…

Nu este exclus ca amorul acesta nebun să se transforme în ceva mai serios, iar în curând să povestim cu lux de amănunte despre nunta lor.

Cunoscut pentru pasiunea pentru mașini de sute de mii de euro și pentru femeile frumoase, Răzvan „Bozo” Plumb le cam schimbă și pe unele și pe altele cum îi vine lui cel mai bine. Nu degeaba i se spune „Prințișorul din Tărtășești”. Altfel, sigur, tânărul este demn de tot respectul poporului, iar beneficiile pe care le are se datorează muncii grele pe care o prestează în afara orelor de iubit. Cum am putea vreodată să ne gândim că mașinile și conturile ar avea de-a face cu influența celei care i-a dat viață?

Publicat: 19 Oct. 2020, 21:29 Vedete
Pe aceeași temă