Surse: Premierul britanic Boris Johnson, în stare gravă după ce a fost diagnosticat cu coronavirus! Oficialul este ținut în viață de un ventilator

Publicat: 06 Apr. 2020, 10:24 News
Surse: Premierul britanic Boris Johnson, în stare gravă după ce a fost diagnosticat cu coronavirus! Oficialul este ținut în viață de un ventilator

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a fost internat în spital la 10 zile după ce a fost găsit pozitiv după un test pentru coronavirus. Din primele informații se pare că starea acestuia nu s-a ameliorat în ultimul timp.

UPDATE: Surse citate de ziarele britanice susțin că starea de sănătatea a premierului britanic Boris Johnson, bolnav de coronavirus, s-a agravat şi a fost transferat la Terapie intensivă, unde respiră cu ajutorul aparatelor. 

Primul ministru britanic prezintă, în continuare, simptome specifice COVID-19 şi febră ridicată, motiv pentru care medicul său a recomandat internarea sa în spital.

Presa britanică transmite că internarea premierului este o măsură de precauţie şi nu de urgenţă.

În urmă cu zece zile, Boris Johnson a anunţat, într-o postare pe contul său de Twitter, că a dezvoltat simptome uşoare şi a ales să se autoizoleze, însă va continua să conducă guvernul de la distanţă.

„M-am autoizolat, dar voi continua să conduc guvernul şi să-mi exercit atribuţiile şi responsabilităţile prin video conferinţă”, a fost mesajul postat chiar de premierul britanic pe contul său de Twitter.

Mai mult decât atât, logodnica însărcinată a premierului, Carrie Symonds, a anunţat că a prezentat şi ea simptome specifice infecţiei cu noul coronavirus, dar spune că nu s-a testat şi că în prezent se simte bine.

Donald Trump, mesaj după spitalizarea lui Boris Johnson

Preşedintele american, Donald Trump, s-a arătat „încrezător” în faptul că premierul britanic, Boris Johnson, spitalizat duminică, îşi va reveni în urma infecţiei cu coronavirus.

„Sunt încrezător şi sigur că se va face bine. Este un tip puternic”, a declarat Donald Trump, afirmând despre că Boris Johnson este un „prieten”.
Publicat: 06 Apr. 2020, 10:24 News
Pe aceeași temă