Boris Johnson a intrat în autoizolare. Premierul britanic, risc de a fi din nou infectat cu noul coronavirus

Publicat: 16 nov. 2020, 08:40 Autor: Elena Arhiva
Boris Johnson a intrat în autoizolare. Premierul britanic, risc de a fi din nou infectat cu noul coronavirus

Boris Johnson este din nou în autoizolare, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Premierul britanic nu are simptome şi va continua să lucreze de acasă, potrivit unui document oficial.

Johnson a fost informat de către Serviciul Naţional de Sănătate că ar trebui să se izoleze pentru că s-a întâlnit cu un grup de parlamentari, dintre care unul fusese testat pozitiv.

Boris Johnson, testat pozitiv pentru coronavirus

Boris Johnson a fost infectat cu coronavirus în aprilie, atunci când a fost şi internat în spital.

„A fost testat pentru coronavirus la sfatul profesorului Chris Whitty”, se arăta în comunicatul de presă. De asemenea, documentul preciza că Boris Johnson va rămâne la conducerea guvernului pentru a gestiona criza provocată de Covid-19.

„În ultimele 24 de ore am dezvoltat simptome usoare si am fost testat pozitiv pentru coronavirus. Acum ma autoizolez, dar voi continua sa conduc Guvernul prin videoconferinta, in timp ce combatem acest virus. Impreuna vom invinge acest lucru”, spunea Boris Johnson pe Twitter.

După două săptămâni de când a fost externat din spital, Boris Johnson a revenit la muncă și își va relua activitatea de la Downing Street 10, în calitate de premier al Marii Britanii.
Boris Johnson a fost infectat cu coronavirus, fiind nevoie să fie spitalizat din cauza înrăutățirii stării de sănătate, iar apoi a urmat o perioadă de 15 zile de recuperare.
Sursa foto: Arhiva Ciao
Publicat: 16 nov. 2020, 08:40 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă