Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds

Publicat: 30 May. 2021, 09:58 Vedete
Boris Johnson s-a căsătorit în secret cu Carrie Symonds

Premierul Boris Johnson s-a căsătorit sâmbătă cu logodnica sa Carrie Symonds într-o ceremonie secretă care a avut loc la Catedrala Westminster și la care au participat un număr restrâns de persoane. Informația a fost relatată mai întâi de presa tabloidă și preluată apoi de agențiile internaționale de presă. 

BBC spune că Downing Street a refuzat să facă vreun comentariu, dar unele personalități politice au postat deja mesaje de felicitare pe conturile lor de Twitter. Secretarul de stat pentru pensii, Therese Coffey, a scris pe Twitter: „Felicitări @BorisJohnson și @carriesymonds pentru căsătoria de astăzi”, în timp ce premierul Irlandei de Nord, Arlene Foster, le-a urat pe Twitter „multe, multe felicitări”.

Vestea vine în condițiile în care în urmă cu câteva zile presa tabloidă anunța că premierul s-a decis să se însoare și a trimis chiar și invitațiile de nuntă, numai că data căsătoriei ar fi fost stabilită pentru anul viitor.

Nuntă în cel mai mare secret

The Mail on Sunday scrie că au fost invitate, din scurt, numai 30 de persoane la ceremonie. Este maximul de participanți permis pentru nunțile din Anglia, conform restricțiilor din pandemie.

Cununia religioasă a fost oficiată în rit catolic de părintele Daniel Humphreys și nici la biserică numărul clericilor implicați nu a fost prea mare, însă în orice caz, în jurul orei 13:30, publicul a fost rugat să plece din catedrală. Jumătate de oră mai târziu ar fi sosit cu o limuzină Carrie Symonds, care ar fi purtat o rochie albă, scrie digi24.ro.

Preotul care i-a cununat este cel care le-a botezat și fiul.

The Sun scrie că nici măcar consilierii de rang înalt de la Downing Street n-au știut nimic despre nuntă. Tot The Sun publică o fotografie făcută sâmbătă după-amiaza în care, în grădina reședinței de la Downing Street, după gardul înalt, se zărește ceea ce pare a fi vârful unui cort alb.

Sursa foto: Profimedia

Publicat: 30 May. 2021, 09:58 Vedete
Pe aceeași temă