Bomba sexy cu peste 13 milioane de urmăritori pe Instagram câștigă o avere la doar 25 de ani. Nu o să îți vină să crezi cu ce se ocupă tânăra

Publicat: 28 Dec. 2019, 10:53 Vedete

Pe numele său complet Jennifer Leigh ”Jen” Selter, americanca în vârstă de 25 de ani a făcut rapid pasul de la model fitness la influencer şi celebritate pe internet. Tânăra are aproximativ 13 milioane de fani pe rețelele de socializare și este numită „Femeia cu cel mai frumos fund de pe internet”.

Jen Selter a început să practice fitnessul de când era adolescentă și tot atunci și-a făcut pagini pe rețelele de socializare. În doar cinci ani, ea a ajuns să aibă o viața de vis!

View this post on Instagram

Giving up is easy. Skipping your workout is easy. Eating junk food is easy. Being lazy is easy. But the easy way out doesn’t get you far, does it?! Staying disciplined is HARD. Overcoming challenges is hard. Achieving goals is hard. But the hard way sure does get you somewhere! Remember why you started and the results you are working toward. Push yourself, cause no one else is going to do it for you 💪🏼 @motivationforfitness

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Mai mult decât atât, tânăra a semant recent un contract de sponsorizare cu o importantă firmă de impresariat sportiv. Un contract care îi aduce mai bine de jumătate de milion de dolari în primele 6 luni.

Frumoasa brunetă este și o împătimită a baschetului. În urmă cu ceva timp, Selter a stârnit un adevărat val de controverse la o postare în care şi-a întrebat simpatizanţii ”Ce echipă de baschet din NBA susţin”. Postarea ei a adunat zeci de mii de comentarii.

Publicat: 28 Dec. 2019, 10:53 Vedete
Pe aceeași temă