Bombă la începutul anului! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălau, împreună în Dubai. Cum au fost surprinși cei doi

Publicat: 06 Jan. 2021, 12:20 Vedete

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună pe ritmuri de manele în Dubai. Mai mult, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a făcut și câteva gesturi tandre față de frumoasa blondină.  

După divorțul cu scandal prin care a trecut, Bianca Drăgușanu a plecat din nou în Dubai pentru câteva zile de relaxare. Acolo s-a întâlnit cu Gabi Bădălău care de asemenea a trecut prin momente dificile în ultimele luni din cauza separării de Claudia Pătrășcanu.

Se pare că cei doi care au în comun câteva lucruri, au dorit să înceapă în forță anul 2021 așa că au petrecut împreună momente de neuitat. Mai mult, cei doi nu au ascuns faptul că s-au întâlnit, mai exact pe lângă filmulețele în care dansează extrem de sexy, blondina a pus câteva și cu Bădălău.

Detaliul care a reușit să le atragă atenția internauților a fost brațul din jurul taliei blondinei, care lăsa la vedere un ceas extrem de scump. Ulterior s-a aflat că mâna care o cuprindea seara trecută pe divă era a lui Gabi Bădălău, semn că cei doi s-au distrat extrem de bine împreună.

Mai mult, potrivit CANCAN.RO cei doi au mers împreună și la cumpărături. Încă soțul Claudiei Pătrășcanu a fost surprins ieri alături de blondină la o sesiune de shopping care a făcut-o pe Bianca cu siguranță extrem de fericită.

Primele declarații ale celor doi

După noaptea petrecută împreună Gabi Bădălău a făcut și primele declarații. Acesta nu a ascuns faptul că s-a văzut cu Bianca, ba chiar a avut numai cuvinte de laudă la adresa vedetei.

”Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru spynews.ro

Și Bianca a vorbit despre ce s-a întâmplat între ei doi, însă nu se poate discuta deocamdată despre o relație.

„Am ieșit, este adevărat. Gabi s-a comportat ca un gentleman. Deocamdată nu am ce să spun mai mult. Pentru că nu e nimic mai mult. Dar cu siguranță dacă va fi ceva mai mult, veți afla de la mine. Sunt o femeie singură, matură și mai ales, asumată”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 06 Jan. 2021, 12:20 Vedete
Pe aceeași temă