Cu cine a ”colindat” orașul Gabi Bădălău, cât timp Bianca Drăgușanu se afla în Dubai

Publicat: 27 feb. 2022, 09:30 Autor: Maria Apostol Vedete

Bianca Drăgușanu l-a scos din minți pe Gabi Bădălău, după ce a plecat singură în Dubai. Ca să uite de asta, fiul fostului ministru al Economiei s-a îmbrăcat cu o ținută de mii de euro și a ieșit în oraș alături de un prieten milionar. 

Plecarea Biancăi Drăgușanu în Dubai l-a enervat pe iubitul ei, Gabi Bădălău. Fiul fostului ministru al Economiei nu a stat prea mult de unul singur și și-a căutat anturaj. A ieșit în zona Herăstrău, îmbrăcat cu cele mai scumpe haine din dressing și cu „spatele” asigurat de Florin Belu, zis ”Ureche”.

Prima oprire a fost pe Șoseaua Nordului, „La Brasserie”. Bădălău a intrat în restaurant alături de milionarul Florin Belu. S-a așezat la masă, a comandat ceva de băut, iar apoi și-a aprins un trabuc. A pufăit ca o locomotivă, semn că ceva îl stresa…

Bădălău a ”defilat” cu o ținută de mii de euro

Sursele CANCAN.RO au elucidat misterul! Bianca Drăgușanu „bifase”, din nou, o plecare pe tărâmul milionarilor, iar pe Bădălău îl înfuriase acest lucru. Iritat de gestul iubitei sale, fiul ex-ministrului Economiei decide să iasă cu băieții.

A aruncat pe el o geacă din piele de piton de câteva mii de euro pe care aceleași surse au dezvăluit că ar fi cumpărat-o de la magazinul Biancăi. Unde i s-ar fi aplicat și o reducere considerabilă. Iar pentru a întregi outfit-ul, Bădălău a adăugat și un ceas. Nu orice fel de ceas, ci un Audemars Piguet, din aur, în valoare de mai multe zeci de euro! Mai multe detalii pe CANCAN.RO.

Publicat: 27 feb. 2022, 09:30 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă