Bogdan Mocanu a suferit un grav accident rutier! Cum se simte fostul concurent de la Puterea Dragostei

Publicat: 26 iul. 2020, 12:36 Autor: Elena Vedete

Bogdan Mocanu, fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei, a suferit un grav accident rutier, în stațiunea Mamaia. Mașina s-a făcut praf, el este rănit.

Bogdan Mocanu, câștigătorul sezonului 1 de la Puterea Dragostei a fost implicat într-un accident rutier chiar în stațiunea Mamaia, iar vestea au dat-o chiar fanii lui de pe paginile de socializare. Bolidul pe care-l conducea a suferit avarii grave, relatează Cancan.

Din fericire, fostul concurent este bine. Mocanu a scăpat cu doar câteva răni superficiale și cu o sperietură zdravănă. Din primele declarații, accidentul rutier nu a fost cauzat de Bogdan Mocanu, o altă mașină, condusă de o femeie, intrând în el.

“Sunt bine, multumesc lui Dumnezeu. M-am lovit la cap, am fost la doctor, dar acum ma simt bine. Putea fi mai rau, am avut noroc. Acum sunt la politie pentru declaratiile obisnuite in asemenea situatii”, a declarat Bogdan Mocanu, scrie Wowbiz.ro

Bogdan Mocanu s-a despărțit dee Andra

Bogdan Mocanu nu era în cea mai bună stare psihică, din moment ce tocmai se despărțise de Andra. Pe internet au apărut imagini cu Bogdan și Ella. „De când m-am întors din Italia, de la Andra, acolo a fost totul super ok am avut niște discuții de când m-am întors în țară. Aseară, am ieșit cu un prieten, și-am fost în Centrul Vechi și când să plecăm am văzut-o pe Ella în spate. A venit Ella, ne-am salutat, ea a rămas cu prietenii ei, eu cu ai mei.

Nu am mers nici 10 secunde în același rând. În spate erau niște copii care făcuseră poze cu mine și cu Ella. Am plecat și oamenii ne-au făcut poze din spate. Ella, super simțită, când am ajuns acasă mi-a zis: vezi că, vorbește cu Andra și spune-i că ne-am întâlnit, în caz că apar poze. Am ajuns acasă, am văzute poze etichetate, ca mai apoi să mă trezesc că Andra mă blochează din nou. N-am crezut că există așa ceva. Mă abțin mult in respect. Aseară eu m-am văzut cu Matias și am salutat-o pe Ella. Dacă m-aș întâlni cu Ella pe ascuns, m-aș duce în centrul vechi?”, a spus Mocanu.

Bogdan Mocanu, câștigător al emisiunii Puterea Dragostei

Finala Puterea dragostei sezon 1 a fost câștigată de Bogdan Mocanu și Bianca Comănici. După mai bine de opt luni de competiție, cei doi câștigători au primit marele premiu, în prezența colegilor lor de competiție.

 

Publicat: 26 iul. 2020, 12:36 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă