Blestemul cel mai puternic și puterea lui UCIGĂTOARE! Ce să NU spui NICIODATĂ!

Publicat: 30 Nov. 2019, 11:20 Life
Blestemul cel mai puternic și puterea lui UCIGĂTOARE! Ce să NU spui NICIODATĂ!

Parapsihologul Lidia Fecioru a explicat, pe înțelesul tuturor, care este cel mai puternic blestem, dar și cum te poți proteja de energiile negative de care ne lovim. 

“Blestemul poate fi şi de bine, dar şi de rău. De exemplu, un blestem bun este „Să îţi dea Dumnezeu sănătate”. Noi facem tot timpul incantaţii. Şi blestemul, şi urările de bine sunt incantaţii. Dacă blestemul este destinat unei persoane nevinovate, acesta se întoarce către persoana care a blestemat. La mijloc este judecata divină. Cel mai puternic blestem este cel de mamă. Acesta se îndeplineşte indiferent de situaţie. Oamenii care blesteamă la colţ de stradă sunt nişte nefericiţi. Aţi văzut că nu le merge bine. Se poate vedea pe aura, pe diagnoza destinului, dacă porţi un blestem. Blestemele de mama pot să dureze şi şapte ani. E un păcat foarte mare să blestemi. Femeile fac asta cel mai des”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a dezvăluit modalitatea cea mai eficientă prin care poți scăpa de vampiri energetici, deochi și de blesteme. „Exista furtul de energii, care se sparge cel mai repede în plexul solar. Se poate face când omul se uită cu invidie la ține, cu răutate, dar și cu admirație. Sunt și oameni care se deoache singuri. Sunt mulți care nu conștientizează forța gândurilor. Există vampiri energetici. Cei întorși de la sân, toți sunt așa. Pe parcursul vieții, ei își dau seama de acest lucru. Pot face acest atac energetic și copiilor. Poți chiar să mori din cauza unui deochi”, a spus Lidia Fecioru.

„Eu îi învăț pe oameni o protecție. Ne imaginăm îmbrăcați într-un glob de oglindă, dar cu oglinda în afară. Atunci, orice fel de furt de energie se întoarce înapoi cu putere dublă. Asta ține si de blesteme”, a mai spus Fecioru.

Totodată, cel care a fost deochiat mai poate să își imagineze că prinde soarele în mână și-l așază pe plexul solar, acea zonă care se mai numește și creier emoțional.

Publicat: 30 Nov. 2019, 11:20 Life
Pe aceeași temă