Bianca Drăgușanu, suspectă de coronavirus! ”Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul”

Publicat: 24 Sep. 2020, 11:47 Vedete

Recent, frumoasa Bianca Drăgușanu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare și se ”ia” de persoanele publice care spun că au fost infectate cu noul coronavirus, dar care se vindecă într-un timp foarte scurt.

Bianca Drăgușanu este revoltată, după ce a văzut că mai multe vedete ”pretind”, spune ea, că au fost infectate cu noul coronavirus, însă care revin la televizor, la câteva zile, după ce s-ar fi vindecat. Blondina nu a dat nume, însă este revoltată pe această chestiune. De asemenea, ea mărturisește de la început că ar încerca-o o răceală.

”Mă încearcă o răceală, mă ustură gâtul. Responsabilă pentru această situație este fiica mea, Sofia, și pentru că se poartă printre vedete această situație cu corona, sunt curioasă dacă apare vreo ofertă și să-mi zică cineva că vezi doamne să mă fi pris și pe mine corona! E un mare trend printre vedete. La ora 03:00 au corona și se vindecă ca prin minune în trei zile și apar iar pe sticlă”, a spus Bianca Drăgușanu pe social media.

”Nu există o sumă de bani pentru care dacă m-aș răci să mint poporul cu televizorul și să spun că am corona sau altceva. Terminați cu vrăjelile astea. Nu există!”, a mai spus ea, arată Cancan.

Ce spunea Alex Bodi despre Bianca după ultima despărțire

După ce Bianca Drăgușanu a anunțat faptul că s-a despărțit de partenerul său, mai multe persoane i-au comentat pe rețelele de socializare afaceristului, acolo unde acesta a și răspuns la o parte dintre acestea

„Și ce mai dramatiza că ce ai făcut tu și bla bla bla, ea face aceeași chestie, își dă tag cu turcul! Wtf?!?!?! Unde e demnitatea ei de femeie și principiile de care vorbea? Cam dă cu bâta în baltă”, i-a scris cineva. Alex Bodi a răspuns„Păi așa e în iubire… unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită!”.

„Vezi că e disperată „Beanca” să o găsești…se tot pozează prin aeroport, hotel, mașină închiriată… și-a vândut două poșeste… ar trebui să îi transferi și ei bani, că după o ai pe conștiință… ți-a lăsat și un mesaj… yes, you find me”, i-a scris fanul. Alex Bodi nu a lăsat ”garda jos” și a comentat: „Ea caută singură bărbații la domiciliu. Cu mine nu mai are ce căuta”. 

Publicat: 24 Sep. 2020, 11:47 Vedete
Pe aceeași temă