Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a publicat pozele cu ea bătută: „Nu am să-l mai iert!”

Publicat: 15 Mar. 2020, 12:29 Vedete

Bianca Drăguşanu a şocat o ţară întreagă după ce a făcut publice mai multe fotografii în care apărea desfigurată. Vedeta a fost victima agresiunii fostului partener pe care spune că nu îl va ierta niciodată!

După ce Bianca Drăgușanu a făcut publice fotografii în care apare snopită în bătaie de fostul soț, mai multe reacții au apărut în mediul online. Pe lângă mesajele de susținere, o urmăritoare a blondinei a spus că este de părere că cei doi se vor împăca.

Vedeta a dat un răspuns tranşant, vizibil deranjată de comentariul pe care l-a primit.

„Never! E periculos, m-a santajat și m-a tradat! Nu am să-l mai iert!”, a fost răspunsul blondinei.

Bianca Drăgușanu a obținut ordin de restricție pe numele fostului soț

Sătulă de certurile din ultima perioadă, Bianca Drăguşanu a mers la secţia de poliţie pentru a obţine un ordin de restricţie împotriva fostului soţ.

Potrivit surselor din anturajul Biancăi Drăgușanu, vedeta le-a spus polițiștilor că nu mai suporta episoadele violente la care Alex Bodi o supunea.

„Toți se întreabă cum a acceptat Bianca să stea într-o asemenea căsnicie, cu un bărbat care i-a făcut atâta rău. Ea a vrut să-l ajute să se schimbe, a crezut tot timpul în el, a crezut că poate să fie un om mai bun și nu s-a gândit niciodată că va ajunge desfigurată în bătaie. Are o fetiță, trebuie să se gândească la ea, la un viitor liniștit și să nu mai accepte violență din partea nimănui”,au declarat sursele citate, în exclusivitate pentru cancan.ro

Bianca Drăgușanu i-a dat lovitura de grație lui Alex Bodi!

”După divorț, mă simt un om liber. Am îndurat prea mult și nu a fost vina lui, consider că eu sunt principal vinovată. Am crezut că pot schimba un om, dar, din păcate, nu a fost deloc așa. De aceea, îl anunț că eu am renunțat la lupta asta! Gata! L-am iubit, poate cel mai mult în viața asta, însă, s-a terminat! Îmi voi deschide inima pentru altcineva! Poate părea surprinzător, însă am de gând să mă căsătoresc curând! Sunt dispusă să îmbrac rochia de mireasă cu bărbatul care va intra în viața mea. Deocamdată, voi fi mireasă doar prin prezentarea rochiilor de mireasă de la atelierul meu, dar cine știe ce se va întâmpla în curând! Sunt optimistă! Un capitol s-a încheiat, de acum, începe altul”, a mai spus Bianca la wowbiz.ro!

Publicat: 15 Mar. 2020, 12:29 Vedete
Pe aceeași temă