Bianca Drăgușanu, băgată în spital de fostul iubit: ”Mă ducea în pădure, mă bătea…”

Publicat: 27 dec. 2019, 09:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Bianca Drăgușanu a povestit acum ceva timp, ororile prin care a trecut. Blondina a avut o relație cu un bărbat violent care o batea și o umilea ori de câte ori avea ocazia.

După ce Alexandra Stan a apărut în presă și a povestit faptul că a fost agresată de impresarul ei, Bianca Drăgușanu și-a făcut curaj să vorbească despre epidoadele de coșmar prin care a trecut și ea.

„Acum câţiva ani am fost şi eu în situaţia Alexandrei. Mi-era ruşine de ce păţeam, credeam că e vina mea. Abia acum am curaj să recunosc traumele prin care am trecut.  (…) Eram îndrăgostită de un bărbat care şi-a permis să facă ce a făcut acest animal. Alexandra este un sfert din ce am fost eu. Am rămas cu probleme fizice. Trebuia sa gasesc scuze pentru loviturile pe care le aveam. Problemele mele abia atunci au început. M-a lovit într-o zona în care eu eram foarte sensibila, la picior, unde eu aveam deja probleme”, a povestit Bianca Drăgușanu despre bărbatul de care se îndrăgostise la doar 20 de ani.

Chiar dacă a supus-o la umilințe greu de îndurat, Bianca povestește faptul că l-a iertat după ce a stat 6 luni internată în spital din cauza loviturilor.

„Eu mi-am distrus atunci familia iertându-l. Părinții mei nici nu au știut. M-am lasat prostită de niște lacrimi. A venit la mine la spital și a început să plângă. L-am întrebat de ce nu s-a oprit. Mi-a cerut iertare dupa șase luni in care am fost imobilizată la pat. Am stat șase luni internată la Floreasca”, si-a adus ea aminte.

Bianca Drăgușanu, despre ce îi făcea fostul iubit

„Ma rapea de pe strada, ma sechestra. Ma ducea in padure, ma batea si imi spunea: „Urla! Urla daca vrei sa urli”. Mi-era teama ca vor urma mama si sora mea. Este un dobitoc. Ar trebui inchis si supus aceluiasi tratament”, a mai spus Bianca Drăgușanu în urmă cu câțiva ani.

Publicat: 27 dec. 2019, 09:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă