Bebelus nascut la 4 ani de la moartea parintilor. Cum a fost posibil, din punct de vedere medical, acest lucru. Este un caz unic in lume

Publicat: 12 Apr. 2018, 13:06 Parenting

Un copil a fost adus pe lume la 4 ani de la moartea parintilor sai intr-un accident de masina.

Bebelus nascut la 4 ani de la moartea parintilor

Bebelus nascut la 4 ani de la moartea parintilorDupa ce parintii celor doi soti decedati in accidentul auto au avut castig de cauza, au cautat o femeie care sa fie mama surogat. Dupa ce au gasit-o si pe aceasta, au folosit embrionii inghetati ai copiilor lor. In luna decembrie a anului 2017, a venit pe lume copilul nascut la 4 ani de la moartea parintilor sai.

Bebelus nascut la 4 ani de la moartea parintilorAcest caz este unul fara precedent in intreaga lume. Este un caz ce ar putea duce la o reglementare clara a modului in care pot fi folositi embrionii inghetati in cazul decesului persoanelor care i-au congelat, informeaza BBC NEWS.

Bebelus nascut la 4 ani de la moartea parintilorBunicii copilului sunt acum fericiti ca au un nepot care sa le aminteasca de regretatii lor copii. Cu toate ca le-a fost greu sa gaseasca o mama surogat, practica ilegala in China, efortul lor a fost rasplatit. Au un copil superb pe care il iubesc si il cresc cu cea mai mare grija.

« Pagina anterioară

Publicat: 12 Apr. 2018, 13:06 Parenting
Pe aceeași temă