Barbatul filmat de sotie cu amanta, goi in masina, in Gorj, si-a lasat nevasta in drum VIDEO

Publicat: 21 oct. 2019, 10:08 Autor: Loredana News
Barbatul filmat de sotie cu amanta, goi in masina, in Gorj, si-a lasat nevasta in drum VIDEO

Barbatul filmat de sotie cu amanta, goi in masina, in Gorj, si-a lasat nevasta in drum. "Aici se termina totul. O terminam cu totul.", i-a spus el femeii, dupa care a plecat cu masina, cu amanta pe locul din dreapta.

Un barbat si-a lasat sotie in drum si a plecat cu amanta. Momentul când o soţie din Gorj îşi surprinde soţul cu amanta, goi, în maşină, şi îi filmează a devenit viral pe Facebook. Femeia înşelată i-a cerut amantei să plece acasă dezbrăcată şi i-a luat hainele. Soţul ei însă, a plecat cu maşina cu amanta şi şi-a lăsat nevasta în stradă.

Un barbat si-a lasat sotie in drum si a plecat cu amanta

Imaginile, spun sursele noastre, au fost filmate în apropierea spitalului din Motru, acolo unde lucrează ca asistentă medicală femeia prinsă goală în maşină de soţia înşelată. Ea e însă din Severin, iar cei doi soţi protagonişti ai poveştii sunt tot din Mehedinţi, se pare că din Baia de Aramă.

O femeie din Gorj şi-a surprins soţul în maşină cu amanta chiar în timpul unei partide de amor. Cei doi erau dezbrăcaţi, iar nevasta înşelată i-a luat hainele amantei, în timp ce filma totul.

Bărbatul rămâne extrem de calm pe toată durata filmării, peste 4 minute. Până la urmă reuşeşte să o ajute pe amantă se se îmbrace, în timp ce soţia lui spune că a filmat totul şi va arăta filmarea soţului femeii prinse în maşină.

La final însă, femeia înşelată e lăsată pe drum de bărbatul ei, care pleacă cu amanta pe locul din dreapta al maşinii şi îi spune soţiei: „Aici se termină totul. O terminăm cu totul.”

Publicat: 21 oct. 2019, 10:08 Autor: Loredana News
Pe aceeași temă