Barbatul de 23 de ani, prizonier in corpul unui bebelus de 1 an. Copilul din imagine este de fapt un adult, oricat ar parea de incredibil VIDEO

Publicat: 27 Apr. 2018, 09:14 Life

A incetat sa mai creasca la doar un an si traieste asa de mai bine de 23 de ani si nimeni nu stie de ce

Barbatul de 23 de ani, prizonier in corpul unui bebelus de 1 an. Copilul din imagine a fost nascut in 1995 intr-o localitate din India, iar de atunci au trecut 23 de ani, dar el tot bebelus a ramas.

Medicii nu-si pot da seama ce problema are si cum poate trai asa. La nastere era perfect sanatos, doar ca dupa un an s-a oprit din dezvoltare. Nu a mai crescut deloc. O investigatie amanuntita a conditiei lui ar costa prea mult, iar parintii nu au bani.

Manpreet Singh este numele bebelusului de 23 de ani care arata exact ca un copil, dar ceva mai “imbatranit”. El nu poate vorbi, nu poate merge, nu poate face nimic din ceea ce ar trebui sa faca cineva la 23 de ani. Ba mai mult, micutul baietel cantareste doar 5 kilograme.

Analize in detaliu se fac doar in tarile civilizate si i-ar costa pe parinti mai bine de 5.000 de euro, bani pe care acestia nu i-au avut niciodata. Ba mai mult, socati de conditia bebelusului lor, acestia l-au dat sa fie crescut de catre unchiul si matusa lui.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Apr. 2018, 09:14 Life
Pe aceeași temă