Barbatul care traieste intr-o pestera, dar este vizitat non-stop de femei frumoase care vor sa intretina relatii intime cu el! Ce i-a spus politia VIDEO

Publicat: 09 nov. 2018, 13:34 Autor: madalina m. Life

Barbatul care traieste intr-o pestera a recunoscut ca s-a culcat cu zeci de femei.

Pe nume Chatupoom Losir, acesta a fost vizitat de nenumarate ori si de catre politie. Din motive evidente, oamenii legii s-au intrebat ce le face barbatul care traieste intr-o pestera celor care il viziteaza.

Intodeauna politistii au ramas fara cuvinte cand au aflat adevarul, si nu l-au putut aresta pe barbat. Totodata, acesta are varsta de 48 de ani, devenind si o senzatie a internetului, datorita paginii sale de Facebook, pe care e cat se poate de activ.

Barbatul care traieste intr-o pestera

„Omul cavernelor din 2018”, asa cum prefera sa i se spuna in mediul online, a intrat in atentia autoritatilor din Thailanda. Barbatul care traieste intr-o pestera a fost vizitat de foarte multe femei cu care a intretinut relatii intime.

Totodata, pe contul sau de Facebook el posteaza si imagini cu acestea. Uneori in ipostaze indecente, tinerele din patul lui Chatupoom Losir nu par sa aiba vreo problema cu felul in care acesta a ales sa isi duca traiul.

Grota in care acesta locuieste este localizata pe insula Koh Phangan. Politistii au efectuat cateva verificari in luna octombrie a acestui an, pentru ca fusesera facute foarte multe plangeri. Barbatul e vizitat atat de des de catre politie pe motiv de indecenta in public, mai ales atunci cand are companie.

Barbatul care traieste intr-o pestera

Nimeni nu isi explica de ce barbatul care locuieste intr-o pestera a devenit o asemenea senzatie, in special pentru femei. Acesta a marturisit ca nu a mai intretinut relatii intime cu o femeie din Thailanda de ani buni, pentru ca se culca doar cu turiste.

De asemenea, Chatupoom Losir se lauda cu cuceririle sale, pe reteaua sociala. Prin patul sau au trecut femei foarte frumoase din Rusia, avand si cateva iubite, care revin sa il vada. „Uneori doar ne imbratisam pana dimineata. Ele sunt fericite, iar asta ma face si pe mine fericit”, a povestit Chatupoom Losir.

Pe de alta parte, autoritatile din Thailanda le-au avertizat pe tinerele care merg sa viziteze pe barbatul din pestera. Acestora le-a fost recomandat „sa fie precaute, pentru ca totul pare foarte riscant”.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 09 nov. 2018, 13:34 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă