Barbatul acesta e considerat o legenda vie! Si-a petrecut ultimii 22 de ani intr-un castel de nisip construit chiar de el pe plaja. Motivul e unul uimitor

Publicat: 22 Jan. 2018, 19:26 Life

Un barbat pe nume Marcio Mizael Matolias e acum considerat o adevarata legenda vie, dupa ce in ultimii 22 de ani a trait intr-un castel de nisip.

Acest barbat locuieste intr-un castel de nisip de 22 de ani
In varsta de 44 de ani, Marcio Mizael Matolias a reusit sa evite sa plateasca vreun ban pe chirie in ultimii 22 de ani. Acesta traieste si in prezent intr-un castel de nisip gigant, pe care si l-a construit pe una dintre plajele „pure” din Rio de Janeiro.

De cele mai multe ori e vizitat de turisti, cand oamenii il remarca pe plaja Barra da Tijuca. Localnicii au fost cei care i-au atribuit denumirea de „regele nisipului”, iar de atunci barbatul si-a luat rolul foarte in serios.

In fata castelului sau de nisip de mari dimensiuni se poate vedea ca barbatul de 44 de ani si-a amplasat si un tron. De fiecare data cand sta asezat acolo, el poarta pe cap o coroana pe care si-a facut-o de unul singur, dar si un sceptru.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 22 Jan. 2018, 19:26 Life
Pe aceeași temă