Barbatul acesta e considerat o legenda vie! Si-a petrecut ultimii 22 de ani intr-un castel de nisip construit chiar de el pe plaja. Motivul e unul uimitor

Publicat: 22 Jan. 2018, 19:26 Life

Un barbat pe nume Marcio Mizael Matolias e acum considerat o adevarata legenda vie, dupa ce in ultimii 22 de ani a trait intr-un castel de nisip.

Motivul l-a prezentat chiar el, dupa ce povestea a devenit cunoscuta. Marcio Mizael Matolias a decis, in urma cu mai bine de doua decenii, sa isi construiasca un castel de nisip pe o plaja din Rio de Janeiro.

Acel castel urma sa ii devina locuinta, iar barbatul a marturisit ca in clipa de fata nu ar renunta la stilul sau de viata pentru nimic in lume. Mai mult, el a primit si porecla de „rege al nisipului”.

Acest barbat locuieste intr-un castel de nisip de 22 de ani
In varsta de 44 de ani, Marcio Mizael Matolias a reusit sa evite sa plateasca vreun ban pe chirie in ultimii 22 de ani. Acesta traieste si in prezent intr-un castel de nisip gigant, pe care si l-a construit pe una dintre plajele „pure” din Rio de Janeiro.

De cele mai multe ori e vizitat de turisti, cand oamenii il remarca pe plaja Barra da Tijuca. Localnicii au fost cei care i-au atribuit denumirea de „regele nisipului”, iar de atunci barbatul si-a luat rolul foarte in serios.

In fata castelului sau de nisip de mari dimensiuni se poate vedea ca barbatul de 44 de ani si-a amplasat si un tron. De fiecare data cand sta asezat acolo, el poarta pe cap o coroana pe care si-a facut-o de unul singur, dar si un sceptru.

Acest barbat locuieste intr-un castel de nisip de 22 de ani

„Regele nisipului” din Rio de Janeiro a reusit sa inspire intreaga planeta prin povestea sa, dar si prin simplitatea cu care a ales sa isi traiasca viata. Pentru a face rost de bani de mancare, barbatul vinde carti uzate si si-a deschis un anticariat chiar in apropiere de castelul sau de nisip.

Uneori mai e rasplatit cu mici sume de bani si de catre turistii care ii fotografiaza creatia incredibila in aceasta locuieste. De multe ori, atunci cand nu vinde carti, „regele nisipului” se distreaza si joaca meciuri de golf la malul marii.

„Am crescut in Golful Guanabara, mereu am trait pe plaja. Am devenit un soi de atractie turistica. Oamenii platesc in general sume exorbitante pe chirii, doar ca sa poata spune ca locuiesc la malul marii. Eu nu am nici facturi de platit si duc o viata buna”, a povestit Marcio Mizael Matolias.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 22 Jan. 2018, 19:26 Life
Pe aceeași temă