Bancuri cu ardeleni. Cele mai tari glume din 2019: „Ce au facut ardelenii cand au descoperit franzela? Au mancat-o cu pita”

Publicat: 24 iul. 2019, 14:39 Autor: Simona Viral
Bancuri cu ardeleni. Cele mai tari glume din 2019: Ce au facut ardelenii cand au descoperit franzela? Au mancat-o cu pita

Toata lumea stie ca bancurile cu ardeleni sunt printre cele mai amuzante.

Bancuri cu ardeleni. Daca v-ti saturat de bancurile cu blondele sau clasicele bancuri cu Alinuta sau Bula, atunci sunteti in locul potrivit. Nu aveti cum sa nu zambiti iar noi va sugeram sa le arati si altora, pentru a le pune un zambet pe chip.

Bancuri cu ardeleni

Bancuri cu ardeleni

Doi ardeleni merg la vanatoare.Dupa o vreme obositi si fara nimic in tolba hotarasc sa manance.Cum ei nu mananca fara sa taga o horinca, reusesc sa se torpileze bine de tot si adorm la umbra unui pom.Spre seara,cand a inceput sa se racoreasca,Gheo se trezeste,se freaca la ochi si observa deasupra lui un deltaplan.Speriat il trezeste in fuga si pe Vasai si-i arata dihania,la care Vasai il intreaba:Trag?
-Trage!
Vasai baga doua patroane in pusca si trage fara sa stea pe ganduri.
Gheo:Nu cre`ca l-ai nimerit!
Vasai:Nu-i bai,bin`co dat drumu` la om!!!

Un taran, mergand pe ogor, vede pe jos un pestisor de aur. Cum se zbatea pestisorul pe uscat, minune mare, incepe sa vorbeasca:
– Tarane, fie-ti mila de mine, arunca-ma te rog in balta aia, ca eu sunt regele pestisorilor si ti-oi da tot ce vrei.
– …
– Te rog frumos, tarane, arunca-ma in apa ca ti-oi da toate bogatiile pamantului!
– …
– Indura-te tarane, o sa-ti dau cel mai frumos palat din lume sa stai in el!
Cu naduf si indesat, taranul nostru puse calciiul pe pestisor si il strivi in tarana.
– Ma, pe cine faci tu taran?!

Doi ardeleni, Ion si Vasile.
Ion catre Vasile: – Ma, Vasalie, sai ca-ti manca cainele slana!
Vasile: Apoi manca pe muma-sa ca brisca-i la mine.

Un turist aflat in excursie prin Romania ajunge la o stana unde vede un cioban cu cainele langa el.
– Auzi bade, e rau cainele?
– Apoi ii rau!
-Dar musca?
– Musca.
-Dar vad ca nu zice nimic!
La care cainele:
– Apoi daca-i musai, HAM!

Cica o ardeleanca s-a dus sa ia lectii de soferie. Cind, la examen, proful o intreba:”Stiti cumva cum functioneaza motorul masinii???” Ea: ” Pot sa explic cu cuvintele mele???” Proful:”Da, desigur!!!” Ea:”No bine:BBBRRRRRMMMM, BBBBRRRRRMMMM, BBBBRRRRMMMM!!!

Doi ardeleni se întorc cu trenul de la Bucureşti. La un moment dat, în apropiere de Cluj, Ion către Gheorghe: -Măi Gheo, cum crezi tu că se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? -D-apoi, eu cred că Cluuuuj. -Da’ de ce, mă? -Da’ cine dracu’ te grăbeşte?

Gheorghe, Ion şi Vasile stau pe prispă. La un moment dat Ion zice: -Io cred că mâine plouă! După o oră Gheorghe spune şi el: -Io cred că nu! După încă o oră Vasile, revoltat, se ridică şi zice: -Dacă voi aveţi chef de ceartă, io mă duc acasă!

Un ardelean vine în Bucureşti şi aşteaptă verdele la un semafor. Un şofer trece cu viteză printr-o baltă şi-i umple pe toţi cu zoaie, din cap până-n picioare. Bucureştenii urlă după el scoşi din minţi, numai ardeleanul se uită mirat. -Apoi, staţi liniştiţi că trebe s-oprească. -Ce s-oprească dom’le, eşti tîmpit?! N-ai văzut ce viteză avea? -Apoi cum, nu opreşte? -Nu. Da’ mata pe ce lume trăieşti? -Apoi la noi în Ardeal, cînd se-ntâmplă de te udă un şofer, apoi opreşte, te ia în maşină, îşi cere iertare, te duce acasă, îţi da să mănânci şi nu se lasă până nu stai la el vreo trei zile în gazdă pe banii lui. Iar la plecare îţi cumpără şi televizor. -E, pe dracu’, zice bucureşteanul. Ţi s-a întîmplat matale asta!? -Nu mie, da’ i s-o-ntimplat nevesti-mii!

Se face concurs de prins melci la care participă un oltean, un moldovean şi un ardelean. La sfârşitul concursului olteanu are o plasă plină, moldoveanu jumate iar ardeleanu Nici unul. Juriul îl întreabă: -Măi Ghiţă, cum de n-ai prins tu nici un melc? -Poi io am văzut mulţi melci, da când să pun mâna pe el, melcul tuşti… în tufiş.

Publicat: 24 iul. 2019, 14:39 Autor: Simona Viral
Pe aceeași temă