Destinul crunt al unui baietel de 8 ani. Scrisoarea pe care a lasat-o inainte sa se sinucida a socat o lume intreaga

Publicat: 05 mai 2017, 12:01 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Destinul crunt al unui baietel de 8 ani. Scrisoarea pe care a lasat-o inainte sa se sinucida a socat o lume intreaga

Un baietel de opt ani din Los Angeles, pe nume Logan Sullivan, nu a putut depasi moartea mamei sale, care fusese diagnosticata cu cancer pancreatic.

Intreaga familie nu a reusit sa-l tina pe baietel departe de suferintele mamei sale, pana intr-o buna zi. Cea care ii daduse viata a cazut la pat si a fost dusa de urgenta la  spital. Din pacate, femeia intrase in coma.

Inainte de a merge la spital, matusa copilului a trecut pe la el sa vada cum se mai simte. Nu l-a gasit in camera, insa a descoperit altceva mai tulburator. O scrisoare pe masa, pentru cea care i-a dat viata.

”Mami, supereroul meu, regina mea, gagica mea frumoasa, dragostea mea. Vreau sa stii ca nu imi place sa te vad bolnava, asa ca te imbratisez puternic si iti spun ca te iubesc enorm. Nu exista un loc pe pamant unde sa ma simt mai fericit decat langa tine si cel mai frumos lucru pe care mi-l amintesc inainte sa dorm este zambetul tau. Ma distreaza cand spui ca esti X-Men, doar ca sa nu ma vezi trist”.

Cred ca Dumnezeu vrea sa devii un inger, chiar daca suna egoist sa iti spun ca nu mi-ai indeplinit multe promisiuni: sa merg la Disneyland,  sa ma inveti sa schiz. Cred ca ai fost cel mai bun supererou pe care il aveam, am fost echipa adevarta si de aceea, astazi, am decis sa te urmez. O sa urc la cea mai inalta altitudine a navei care ma tine inchis aici si voi zbura ca sa te insotesc pentru tot restul timpului. Stiu ca vei ajunge in curand si ii voi spune lui Dumnezeu ca trebuie sa ii pregatim pe ingerasi sa te intampine.”

Matusa a incremenit cand a citit scrisoarea si a mers la fereastra, unde a avut socul vietii. Baiatul se aruncase de la etajul trei. Doctorii nu au mai putut face nimic pentru el si au constatat decesul.  La nici doua ore de cand cel mic s-a stins, si mama acestuia a murit.

Sursa: The Mirror

Publicat: 05 mai 2017, 12:01 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă