Baba Vanga, profeţii halucinante despre coronavirus. Cum a încercat prezicătoarea bulgară să avertizeze omenirea

Publicat: 07 Apr. 2020, 13:24 News
Baba Vanga, profeţii halucinante despre coronavirus. Cum a încercat prezicătoarea bulgară să avertizeze omenirea

Profețiile negre făcute în secolele trecute de Baba Vanga arătau că 2020 este anul în care începe sfârșitul lumii. Incendiile din Australia, inundațiile din Asia, conflictul din Orientul Mijlociu și acum, pandemia de Covid-19, par să adeverească spusele prezicătoarei.

Prezicătoarea bulgară nu a specificat în niciun fel cum se va sfârși lumea, dar cei care i-au ascultat prezicerile spun că sfârșitul poate începe în 2020, iar acest an nu a început cu evenimente fericite

Pentru că Baba Vanga a prevăzut moartea prințesei Diana, atacul de la 11 noiembrie asupra SUA și efectele tsunami-ului din 2004, mulți oameni dau crezare celor lăsate de Baba Vanga

Profețiile pentru anul 2020 ale Babei Vanga

Clarvăzătoarea, cunoscută şi sub numele de „Nostradamus din Balcani”, a profeţit că Europa va fi lovită de o criză economică fără precedent, în primele luni ale anului, imediat după ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.

Fost consilier al liderilor partidului comunist din Bulgaria a prezis pentru anul 2020 mai multe cutremure puternice, un tsunami va mătura Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi o bună parte din China. Pe de altă parte, nici Donald Trump nu a scăpat de predicţiile sale. Potrivit acesteia, în 2020, preşedintele american se va îmbolnăvi şi va rămâne fără auz.

Baba Vanga, a avertizat omenirea despre coronavirus

Neshka Stefanova Robeva a povestit că ar fi vizitat-o pe Baba Vanga înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare că omenirea se va confrunta cu pandemia de coronavirus. Până la izbucnirea focarelor însă, Neshka Stefanova Robeva nu a știut la ce se referea, de fapt, Baba Vanga.

„Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba”, a spus Robeva, potrivit dailystar.co.uk.

Publicat: 07 Apr. 2020, 13:24 News
Pe aceeași temă