Baba Vanga, previziuni pentru anul 2023: scăpăm de cancer, criza economică crește și rușii atacă Europa

Publicat: 03 ian. 2023, 12:43 Autor: Camelia News

Baba Vanga, previziuni pentru anul 2023. Scăpăm de cancer, criza economică crește și rușii atacă Europa.

Baba Vanga, de origine bulgară, este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din toate timpurile. Pe când avea 12 ani a fost lovită de furtună și aruncată în aer. Iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Baba Vanga, previziuni pentru anul 2023

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare care a profețit atacurile de la 11 septembrie 2001 ar fi „văzut” că, la începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Se crede că această predicție se aplică și în anul 2023, iar conform mărturisirilor ei, tratamentul-minune ar conține mult fier, ajutând oamenii să se vindece de boala nemiloasă.

Născută Vanghelia Pandeva Dimitrova – după căsătorie Vanghelia Guşterova –, celebra Baba Vanga, o prezicătoare oarbă de origine bulgară, a lăsat în urmă și alte previziuni pentru anul 2023. Conform faimoasei clarvăzătoare, anul acesta vor avea loc mai multe dezastre naturale, crize economice sau probleme grave pentru unii dintre șefii de stat.

Totodată, înainte de a murit a anticipat o invazie a rușilor extremiști în Europa, continent care se va confrunta cu atacuri chimice din partea acestora. A mai prezis și faptul că un asteroid va lovi planeta, iar mulți oameni vor avea de suferit de pe urma acestui lucru.

Scăpăm de cancer, criza economică crește și rușii atacă Europa

Baba Vanga a trăit între anii 1911-1996. O mare parte din viață și-a trăit-o în munți. Aceasta a primit denumirea de „Nostradamus din Balcani” după ce a făcut o mulțime de premoniții, iar unele ar părea că s-au adeverit. De-a lungul timpului, au fost scrise mai multe cărți despre viața și previziunile ei.

Poate fi considerată o figură legendară, iar asta pentru că cei care au încredere în capacitatea ei de a prezice viitorul sunt convinși că ea a anunțat data morții lui Stalin, începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, victoria electorală a lui Boris Elțân, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie și chiar victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah. Sigur, există și sceptici care contrazic aceste afirmații. Ei le consideră exagerări și își rezervă dreptul de a nu acorda credit spuselor Babei Vanga.

Baba Vanga, sfaturi care aduc noroc

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a lăsat în urma ei o serie de povețe despre cum trebuie să trăim corect ca să fim lipsiți de primejdii. 

Sfaturi aducătoare de noroc de la celebra Baba Vanga:

1. Nu strânge cioburile după ce ai spart o farfurie. Se spune că blidurile stricate pot aduce fisuri în viață. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizează culesul mărunțișului de pe asfalt.

2. Ține crengi de soc în casă. Această plantă este aducătoare de noroc și ține răul departe de casa ta. Nimeni nu va putea aduce energii negative în căminul tău.

3. E foarte important ca, la trezire, să nu cobori din pat cu piciorul stâng. Dacă nu vei păși prima dată cu dreptul, vei pierde foarte mulți bani în acea zi.

Publicat: 03 ian. 2023, 12:43 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă