Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se va întâmpla în acest an dă fiori oricui!

Publicat: 20 mai 2021, 12:36 Autor: Elena General
Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se va întâmpla în acest an dă fiori oricui!

Din partea celebrei Baba Vanga, pe numele său real Vangelia Gushterova, au rămas scrise premoniții pentru anii ce vor urma. Predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079.

2021, un an fatidic

Una dintre predicțiile îngrijorătoare făcute de Baba Vanga este că un tsunami cataclismic va lovi Asia. Aceasta ar fi avertizat lumea și de tsunami-ul din 2004, care a ucis mai bine de 220.000 de oameni în sud-estul Asiei.

În 2021, economia Europei se va prăbuşi, preşedintele rus Vladimir Putin va fi asasinat, atacuri extremiste vor lovi Europa, vor fi cataclisme şi mari dezastre și se va descoperi un tratament pentru cancer.

Totodată, bătrâna a spus că Donald Trump va suferi de o „boală misterioasă care îl va face surd și va suferi de traume la nivelul creierului”.

Baba Vanga a prezis că, în viitor, lumea va fi acaparată de ”trei giganți” și un ”puternic dragon”. Deși o profeție foarte vagă, mulți cred că prezicătoarea nevăzătoare știa că lumea așa cum o știam se va sfârși.

”Vom fi martorii unor evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”. Urmăritorii acesteia se vor bucura să afle că sfârșitul nu va veni mai devreme de anul 5079.

Baba Vanga ”a văzut” găsirea unui leac pentru cancer. ”La începutul secolului 21, umanitatea va scăpa de cancer. Va veni ziua când cancerul va fi înlănțuit cu lanțuri de fier”.

Într-o notă mai optimistă, aceasta a prezis că în 2028, vom zbura pe Venus pentru a găsi noi surse de energie – cred că nu a văzut atmosfera toxică și corozivă de pe planetă – și că până în 2130 civilizațiile vor trăi sub apă cu ajutorul extratereștrilor”.

Cine a fost Baba Vanga

Înainte de moartea ei, în 1996, prezicătoarea originară din Bulgia ar fi prezis, conform adepților ei, o mulțime de evenimente importante, cu impact mondial. Printre acestea se numără atacurile de pe 11 septembrie 2001, din New York.

Baba Vanga, pe numele real  Vangeliya Pandeva Gushterova, s-a născut în Macedonia, în 291. Aceasta și-a petrecut majoritatea vieții în Bulgaria. De-a lungul vieții, a câștigat notorietate datorită abilităților ei de a prezice viitorul și de a contacta morții.

Conform poveștilor despre copilăria ei, aceasta a renunțat la vedere în schimbul abilității de a vedea în viitor, după ce a fost confruntată de un înger. În cartea ”The Weiser Field Guide to the Paranormal”, autoarea Judith Joyce menționează că oamenii obișnuiau să apeleze la Vanga pentru a afla ce-i așteaptă în viitor. ”Baba Vanga nu a scris niciodată cărți. Însă o mulțime de cărți au fost scrise despre ea, despre abilitățile și profețiile ei. Aceasta spunea că primește informații de la ființe invizibile. Şi, dacă cineva stătea lângă ea, putea să-i vadă viața de parcă era un film, de la început la sfârșit”.

”Baba Vanga obișnuia să le ceară vizitatorilor un cub de zahăr, pe care-l folosea ca pe un cristal pentru a-și concentra energia și a primii informațiile cerute”. 

Sursa foto: Arhiva Ciao

 

 

 

 

Publicat: 20 mai 2021, 12:36 Autor: Elena General
Pe aceeași temă