Baba Vanga, sfaturi care aduc noroc: „Dacă vezi acest copac, rupe 3 crenguțe și ține-le în casă. Vei face bani tot anul”

Publicat: 06 Jun. 2020, 11:00 Arhiva
Baba Vanga, sfaturi care aduc noroc: „Dacă vezi acest copac, rupe 3 crenguțe și ține-le în casă. Vei face bani tot anul”

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a lăsat în urma ei o serie de povețe despre cum trebuie să trăim corect ca să fim lipsiți de primejdii. 

Sfaturi aducătoare de noroc de la celebra Baba Vanga:

1. Nu strânge cioburile după ce ai spart o farfurie. Se spune că blidurile stricate pot aduce fisuri în viață. Culegerea cioburilor de pe jos simbolizează culesul mărunțișului de pe asfalt.

2. Ține crengi de soc în casă. Această plantă este aducătoare de noroc și ține răul departe de casa ta. Nimeni nu va putea aduce energii negative în căminul tău.

3. E foarte important ca, la trezire, să nu cobori din pat cu piciorul stâng. Dacă nu vei păși prima dată cu dreptul, vei pierde foarte mulți bani în acea zi.

Profeţiile babei Vanga

Cu puţin înainte de moarte, clarvăzătoarea a povestit că, până în 2030, oamenii vor reuşi să intre în contact cu alte civilizaţii dezvoltate şi că până în anul 3797 Terra va deveni o planetă nelocuibilă. Mai mult decât atât, numai cei aleşi vor avea dreptul de a părăsi Sistemul solar pentru a-şi continua existenţa pe alta planetă.

Baba Vanga a avertizat, că până în 2170 o mare parte a globului va fi cuprinsă de o secetă de lungă durată. În 3005, un război va izbucni pe planeta Marte, iar în 3010, o cometa va lovi Luna, generând un uriaş nor de praf cosmic.

Publicat: 06 Jun. 2020, 11:00 Arhiva
Pe aceeași temă