Avocatul familiei Luizei a fost in casa groazei si este socat de ce a gasit acolo! „Miroase a cadavru peste tot! Si din pamant iese mirosul!”

Publicat: 06 Aug. 2019, 14:19 Ciao.ro

Casa groazei din Caracal l-a socat pana si pe avocatul familiei Luizei. Se pare ca Gheorghe Dinca avea o intreaga camera a ororilor la el in casa.

Avocatul familiei Luizei a fost in casa groazei si este socat! Ancheta continua acasa la Gheorghe Dinca acolo unde pe proprietatea uriasa anchetatorii si criminalistii cauta sa descopere orice proba care le-a putea indica si alte victime.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu a intrat si el pe proprietate si pare sa regrete gestul facut. Detaliile din casa si modul in care arata intreaga proprietate l-au socat cum nu se putea mai rau. Chiar in aceste momente autoritatile fac si perchezitiile informatice asupra telefoanelor lui Gheorghe Dinca pentru a vedea ce poze avea in ele, cu cine a vorbit inainte si dupa rapirea Alexandrei. Toate datele lui Dinca se copiaza iar ulterior trebuie sa fie analizate si interpretate de specialisti care estimeaza ca acesta va fi un pas crucial in ancheta.

 

Despre locuința lui Dincă, Tonel Pop a spus că este înfiorătoare: „Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul”.

Avocatul familiei Luizei a fost in casa groazei si este socat!

„Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete. Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot”, a mai spus avocatul pentru Digi 24.

Anchetatorii au descoperit nu mai puțin de cinci pungi de carne în congelatorul barbatului in varsta de 65 de ani din Caracal.

Conform declaratiilor lui Gheorghe Dinca el ar fi ucis-o pe Luiza chiar in ziua in care a fost rapita, a ars-o iar ulterior ramasitele si cenusa le-ar fi aruncat intr-o padure din apropierea casei lui. In prima faza Gheorghe Dinca le-a spus procurorilor ca a aruncat trupul in Olt, apoi in Dunare, dar intr-un final autoritatile au gasit in padure resturi osoase umane.

Publicat: 06 Aug. 2019, 14:19 Ciao.ro
Pe aceeași temă