Avertismentul transmis de clarvăzătoarea Carmen Harra! ”Partea negativă este că acest virus…”

Publicat: 02 Aug. 2020, 15:21 Vedete

Clarvăzătoarea Carmen Harra a transmis un avertisment oamenilor în legătură cu perioada care va veni, dar și despre virusul din China care face, încă, ravagii la nivel mondial.

Potrivit declarațiilor clarvăzătoarei Carmen Harra, tot ce se întâmplă în acest moment are un impact foarte mare asupra oamenilor. Abia în anul 2022 se va simț o ”stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional”. Însă, până atunci, ne vom confrunta cu dezechilibre pe toate planurile: economic, politic, religios, chiar și de infrastructură. Iată ce ne spunea Carmen Harra în urmă cu ceva timp.

Clarvăzătoarea susține ca va fi o perioadă grea: ”Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă”

„Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

Carmen Harra: ”Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme”

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!”, ne spunea Carmen Harra în urmă cu ceva timp.

 

Publicat: 02 Aug. 2020, 15:21 Vedete
Pe aceeași temă