Previziune cutremurătoare pentru România în plină pandemie de coronavirus. Ce spune o prezicătoare celebră

Publicat: 15 Apr. 2020, 12:19 News

O premoniție neagră ar avea parte România în perioada care urmează! O celebră prezicătoare susține că țara noastră ar putea fi afectată în viitor de un lucru rău.

Celebra clarvăzătoare, care ar fi prezis moartea unor personalități din România, dar și incendiul devastator din Colectiv, unde zeci de tineri s-au stins din viață, are o presimțire că țara noastră va fi ”distrusă”. Nu se știe exact motivul sau situația, însă există posibilitatea să avem de suferit în viitor.

„Aud un glas care spune așa:
„România! Distrugerea României !”
Clipă în care, văd înspre răsărit, jos pe pământ, un Sfant care arată exact precum Sfântul Ierarh Nicolae.
Sfântul Ierarh Nicolae era înconjurat de oameni, iar veșmintele Sale aurii străluceau precum Soarele pe Cer. Sfântul IERARH NICOLAE era viu, în carne și oase și vorbea cu oamenii din jurul Său.
Dragii mei, cum va fi distrusă România la propriu, eu nu știu a vă spune.

Ceea ce știu cu fermitate este faptul că DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI ne iubesc, iar împreună cu SFÂNTUL IERARH NICOLAE și cu toți Sfinții Săi ne vor ocroti și apăra de toți cei care vor încerca să distrugă România sfântă a Duhului Prea Sfânt, Căruia ne închinăm cu inima, cu sufletul, cu întreaga noastră ființă, Amin!”, este mesajul scris de Maria Ghiorghiu pe blogul său, citează Cancan.

Publicat: 15 Apr. 2020, 12:19 News
Pe aceeași temă