Avertismentul transmis de Anthony Fauci. Ce se întâmplă în organismul unei persoane, la 9 luni după infectarea cu noul coronavirus

Publicat: 26 feb. 2021, 08:03 Autor: Andreea Voicu Arhiva

Avertismentul transmis de Anthony Fauci. Ce se întâmplă în organismul unei persoane, la 9 luni după infectarea cu noul coronavirus? Imunologul Anthony Fauci, cel care este consilier medical șef al Casei Albe, SUA, a făcut o serie de declarații legate de simptomele pe care le au persoanele, după ce se infectează cu noul coronavirus. Potrivit declarațiilor, acestea se pot resimți chiar și după nouă luni de la momentul în care persoana respectivă a contractat boala.

Expertul Anthony Fauci a vorbit despre simptomele pe care le dă virusul din China persoanelor care îl contractează. Potrivit spuselor imunologului, simptomele de Covid-19 se pot resimți chiar și la nouă luni după ce persoana respectivă a contractat boala. Acest lucru vine în urma unui studiu care a fost efectuat de cercetători la Universitatea din Washington. Rezultatele arată că 30% dintre pacienţii infectaţi cu coronavirus au avut simptome, chiar și la nouă luni de la momentul infectării.

Ce se întâmplă în organismul unei persoane, la 9 luni după infectarea cu noul coronavirus

Imunologul a vorbit și despre simptome. Simptomele care au apărut după nouă luni de la momentul infectării sunt: tulburări de somn, dificultăţi de respiraţie și oboseală. Ele sunt incluse în categoria „sechele post-acute de Covid-19”, arată BZI.ro. Până în acest moment nu se cunoaște exact gravitatea situației și apar chiar și la persoane care nu au fost în spital.

A fost descoperită o nouă tulpină a coronavirusului în Marea Britanie și în alte 10 state

Experții au descoperit o nouă tulpină a Covid-19 în Marea Britanie, dar și în mai multe state de pe glob, inclusiv în Danemarca, SUA și Australia. Este vorba despre varianta denumită ”B1525” și până în acest moment au fost descoperite 32 de cazuri în Marea Britanie. Potrivit The Guardian, cele mai vechi secvențe au fost datate în decembrie și au apărut în Marea Britanie și Nigeria.

Specialiștii transmit faptul că genomul său este similar cu varianta ”Kent B117” și conține un număr îngrijorător de mutații care i-a speriat pe cercetători, chiar și mutația ”E484K” la proteina spike, o proteină găsită în exteriorul virusului care joacă un rol important în a ajuta virusul să pătrundă în celule.

Această mutație ”E484K” este prezentă în variantele care au apărut în Africa de Sud și Brazilia și se crede că ajută virusul să se sustragă anticorpilor neutralizanți.

Sursă foto: Pixabay

Publicat: 26 feb. 2021, 08:03 Autor: Andreea Voicu Arhiva
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×