Avertisment! Mesaj RO-ALERT privind răspândirea COVID-19 în România! Ce conține mesajul transmis de autorități!

Publicat: 20 Oct. 2020, 10:58 Arhiva
Avertisment! Mesaj RO-ALERT privind răspândirea COVID-19 în România! Ce conține mesajul transmis de autorități!

Alertă în România! Cetățenii au primit o avertizare tip RO-ALERT după ce indicele din Capitală a ajuns ieri la 3,19. Bucureștiul are de la ora 0 a zilei de 20 octombrie restricții.

Locuitorii Bucureștiului au început să primească mesaje RO-Alert care avertizează asupra ratei mari de răspândire a coronavirusului și fac apel la respectatrea normelor de siguranță.

„Atenție! În municipiul București nivelul de răspândire al noului coronavirus (COVID-19)este ridicat – peste 3 la mia de locuitori. MASCA este obligatorie în spațiile deschise și în cele închise! ȘCOLILE își vor desfășura cursurile online. Activitateab ÎN INTERIOR a restaurantelor, cafenellelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și sălilor de jocuri de noroc este interzisă. Aceste decizii sunt valabile pentru următaorele 14 zile. RESPECTAȚI măsurile sanitare pentru a nu pune în pericol viața dvs. sau a celor din jur!”

Potrivit autorităților, toți locuitorii Capitalei vor primi această atenționare.

2466 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore

2466 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore din 8040 de teste prelucrate, iar alte 59 de decese au fost raportate. Până astăzi, 19 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 182.854 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

132.082 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.466 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, calculat de către Direcțiile de Sănătate Publică, la nivelul Municipiului București și al județelor este următorul:

Publicat: 20 Oct. 2020, 10:58 Arhiva
Pe aceeași temă