Aurel Tămaș și-a părăsit soția pentru o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el ! Marieta a ajuns acum de nerecunoscut

Publicat: 03 Dec. 2019, 17:40 Vedete

Fosta soție a interpretului Aurel Tămaș nu a stat să-și plângă de milă și s-a transformat într-o adevărată bombă sexy după ce soțul ei s-a îndrăgostit de o femeie mult mai tânără. 

Căsătoriți vreme de 28 de ani, Aurel Tămaș și Marieta au pus cruce relației după ce Cupidon și-a băgat coada, iar celebrul interpret de muzică populară s-a îndrăgostit de o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el.

Eliza a fost asistenta lui Aurel Tămaș la emisiunea ‘Minunile lui Tămaş’, difuzată la Look TV .

Aurel Tămaș si inoua lui iubită tinerică și-au ținut relația ascunsă timp de câțiva ani și nu au dat nicio declarație pe acest subiect. Relația extraconjugală a fost confirmată chiar de către soția artistului, avocata Marieta Tămaș:

Fiecare își trăiește viața cum vrea pentru că suntem liberi. Domnișoara cu care e soțul meu e și ea o domnișoară și nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorțată de Aurel Tămaș și îl iubesc pentru că e soțul meu“, a declarat aceasta, în urmă cu ceva timp, pentru click.

Ei bine, Marieta a depășit această situație grea cu foarte multă eleganță, și decât să plângă pentru punctul în care s-a ajuns ea a preferat să se reinventeze. Așa se face că fosta soție a lui Tămaș arată acum incredibil de sexy, are o siluetă de invidiat, iar fiecare apariție de-a ei prin lcoalurile din Cluj atrag toate privirile!

Publicat: 03 Dec. 2019, 17:40 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă