Au organizat nunta in doar 48 de ore, dupa ce mireasa a primit o veste cumplita. Povestea tinerilor e una impresionanta. De ce au facut acest gest

Publicat: 27 mart. 2018, 16:45 Autor: madalina m. Life

Tinerii au decis sa organizeze nunta mult mai rapid decat planuisera initial.

Cei doi au avut de luat o hotarare foarte grea, desi marele eveniment trebuia sa aiba loc anul viitor. Mireasa a fost insa cea care a vrut sa imbrace rochia alba mult mai repede, pentru ca altfel ar fi riscat ca mama ei sa nu o vada niciodata in cea mai fericita zi.

Nunta celor doi a fost pusa la cale rapid, iar in doar 48 de ore tinerii au reusit sa duca pana la bun sfarsit planul ce initial parea imposibil. Acestia au reusit sa stranga si banii necesari intr-un timp record, dupa ce cativa oameni binevoitori au fost impresionati de povestea lor si au decis sa faca donatii.

Au organizat nunta in doar 48 de ore, dupa ce mireasa a primit o veste cumplita

Chelsea si Jordan Harper, ambii de 24 de ani, au hotarat sa grabeasca cel mai important eveniment din viata lor. Nunta pe care abia asteptau sa o organizeze peste un an a fost mutata intr-un interval mult mai scurt. In doar 48 de ore de cand cei doi au aflat o veste infioratoare, au si mers pana la capat cu ideea lor. Prezent a fost si fiul acestora, in varsta de doar 6 luni.

Astfel ca, imediat ce mireasa a aflat vestea ca mama ei mai are doar o saptamana de trait, a facut tot posibilul incat femeia sa o vada imbracata in rochia de mireasa si sa poata participa la evenimentul fericit. Datorita unor donatii generoase din partea unor oameni care au fost impresionati de intreaga poveste, totul a fost posibil intr-un timp foarte scurt.

Kim Sherwood, mama miresei, a putut sa vada cum fiica ei spune „Da” in fata altarului. Insa, nunta a fost organizata la spitalul unde femeia era internata, pentru ca ar fi presupus un risc mult prea mare ca ea sa fie plimbata pe drumuri.

Au organizat nunta in doar 48 de ore, dupa ce mireasa a primit o veste cumplita

La doar doua zile de cand a primit verdictul sumbru din partea medicilor, Chelsea Harper a organizat o nunta chiar in incinta spitalului in care mama sa era internata. Femeia era in faza terminala si a murit la cateva zile dupa nunta fiicei sale, la doar 48 de ani.

De decoratiuni, tort, flori si fotografii s-a ocupat tot mireasa, iar imediat ce a postat un anunt pe Facebook a reusit sa primeasca ajutorul din partea oamenilor. Fotografa care le-a fost alaturi la nunta a fost si ea impresionata de intreaga poveste si s-a oferit sa ajute.

In plus, asistentele din spitalul din Canada unde a fost organizat evenimentul au fost si ele prezente. „Ziua in care am organizat nunta a trecut foarte repede si a fost fara cusur, a fost perfecta in special pentru ca mama mea a putut sa participe la eveniment. Asta a insemnat totul pentru mine”, a povestit mireasa.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 27 mart. 2018, 16:45 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă