Au gasit o pisica bolnava si murdara pe strada. Credeau ca e oarba. Ce s-a intamplat cand i-au deschis ochii

Publicat: 15 mart. 2017, 12:08 Autor: Echipa Ciao.ro Life

Cotton este o pisica vagaboanda care a fost gasita de niste oameni cu suflet mare. Felina era infometata si bolnava, pielea ei fiind consumata de o boala care ii cauza si blana sa cada. Animalul a fost dus la veterinar unde a fost tratat si hranit. Ca sa isi revina imediat, a fost conectata la o perfuzie cu vitamine.

Carmen Weinberg, foundatorul proiectului Prietenii Animalelor, s-a ocupat de cazul lui Cotton: „Incet, incet a inceput sa ia in greutate. A fost o reala surpriza momentul in care i s-au vindecat ochii si a putut sa ii deschida.”

Pisica a fost gasita de un barbat pe strazile din Royal Palm Beach, Florida, America. Acesta a spus ca a venit ‘de nicaieri’ si ca a inceput sa manance din castronul pe care acesta i-l intinsese. „Era foarte flamand, baga in el de parca nu mai mancase de cateva zile”, a marturisit cel care a gasit-o, conform boredpanda.com.

In speranta ca ii va gasi stapanii, barbatul a postat o imagine cu Cotton pe Facebook si a cerut ajutorul. Atunci a aflat Carmen Weinberg de felina. „M-am dus repede sa il iau si l-am dus apoi la veterinarul meu. Acesta mi-a confirmat ca sufera de raie”, a marturisit Carmen.

Din cauza acestei boli, Cotton nu isi putea deschide ochii. Dupa cateva zile de tratamente si de spalari cu medicamente, pisica a scapat de raie si a putut deschide ochii. In acel moment, toti au ramas uimiti sa afle ca are un ochi albastru si unul verde. Initial, acestia credeau ca felina este oarba din cauza ca nu isi putea deschide pleoapele.

Publicat: 15 mart. 2017, 12:08 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×