Asta este cel mai mare parc acvatic din lume :D Are 100.000 mp in total si arata demential la interior. Te poti caza un weekend la ei si te simti ca la plaja VIDEO

Publicat: 14 mart. 2017, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro Viral

La 48 de km de Berlin, Germania, intr-un fost hangar de avioane care e inzapezit in fiecare iarna. Aici este o super destinatie de vacanta, cel mai mare parc acvatic din lume localizat in interior – Tropical Islands Resort. Locatia este calduroasa tot anul si geme de turisti! 🙂 Slava domnului ca mai au si nemtii unde sa se relaxeze.

Cel mai mare parc acvatic din lume se intinde pe o suprafata de 64,749 mp. Locatia poate gazdui 6.000 de persoane in acelasi timp si este impartit in mai multe zone, cele mai populare fiind, evident, cele pentru cei mici 😀 Copiii au o zona cu diverse jucarii, un tobogan si o masa cu apa unde se pot juca in voie, toata ziua!

In interiorul Tropical Islands Resort se afla si Tropino Club, o locatie care ofera acces la barci gonflabile, masini in miniatura si ait hockey. Pe langa aceste atractii, parintii au si ei la dispozitie niste tobogane mari, construite in asa fel incat sa nu ii plictiseasca. 😀

Tropical Islands Resort nu este destinat doar familiilor. Cei care vin alaturi de prieteni sa se distreze de dimineata pana seara au locul lor separat. Au la dispozitie o laguna conceputa special dupa una din Bali, o sauna, trei piscine de dimensiuni olimpice, temperaturi optime si un acoperis transparent pentru ca toti vizitatorii sa vada soarele. 

In cazul in care nu esti genul care sa leneveasca langa piscina, sub soare, parcul acvatic are si un SPA full service. Locatia a deschis o zona si in exterior pentru cei curajosi. Se numeste Amazonia si are locuri unde oamenii se pot bucura de exterior. Insa iarna este foarte frig si doar cei curajosi pot sta acolo. :-s Amazonia se intinde pe o suprafata de 35,000 mp.

Pentru cei care vin de departe si vor sa se bucure mai multe zile de aceasta oaza de relaxare exista si posibilitatea de a se caza. Parcul acvatic are cateva camere si mici cabane in care isi poate caza clientii, contra cost, evident. 😀

Cei care doresc sa beneficieze de experienta unei vacante la plaja pot opta pentru Tropical Islands Resort. Locatia are nisip, corturi, saltele si chiar cearsafuri.

Publicat: 14 mart. 2017, 17:52 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă