Au fost gasiti copiii cersetori din Costinesti! Chiar parintii lor ii scoteau la produs

Publicat: 21 aug. 2019, 10:47 Autor: Simona Ciao.ro
Au fost gasiti copiii cersetori din Costinesti! Chiar parintii lor ii scoteau la produs

Copiii cersetori din statiune au fost gasiti de politistii din Costinesti, la sesizarea opiniei publice.

Au fost gasiti copiii cersetori din Costinesti! Astfel ca Politia a transmis, in decursul zilei de marti, 20 august, ca s-au intocmit trei dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de exploatarea cersetoriei si folosirea unui minor in scop de cersetorie.

„În primul caz, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că marţi, 20 august, în jurul orei 13:30, pe raza staţiunii Costineşti, au fost văzuţi 4 minori care practicau cerşetoria.

Au fost gasiti copiii cersetori din Costinesti

Au fost gasiti copiii cersetori din Costinesti

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe cei 4 minori, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, care apelau la mila publicului, constatând totodată că în zonă se afla şi mama unuia dintre aceştia, ceilalţi 3 fiind nepoţii femeii în cauză.

În cel de-al doilea caz, înregistrat tot ieri, pe raza staţiunii Costineşti, poliţiştii care se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat doi bărbaţi, de 30, respectiv 42 de ani, cu dizabilităţi fizice, care cereau ajutor material.

La câţiva metri distanţă, poliţiştii au identificat o femeie în vârstă de 46 de ani, mătuşa celor doi bărbaţi. De asemenea, azi-noapte, în jurul orei 00:30, poliţiştii au depistat doi minori, de 5 şi 7 ani, care practicau cerşetoria pe strada Faleza Soarelui, din aceeaşi staţiune, în apropiere fiind găsită şi mama copiilor, o femeie, de 45 de ani, care ţinea în braţe un alt minor.

Toate persoanele au fost legitimate şi conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări. De asemenea, s-a contactat DGASPC în vederea efectuării verificărilor specifice în astfel de cazuri”, a precizat Politia Constanta, potrivit Adevarul.

Publicat: 21 aug. 2019, 10:47 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă